Arvontoja koko toukokuun! Kaikki edut ja arvonnat löydät täältä!

Ruokaboksilaisia on jo 100 000!

Kiitos kun olet osa Ruokaboksin huikeaa tarinaa! Meitä on jo yli 100 000! Juhlistaaksemme tätä tarjoamme huikeita etuja ja arvontoja asiakkaillemme koko toukokuun ajan. Kannattaa pysyä valppaana: etuja on rajoitetusti ja ne voivat ilmestyä sivuille milloin vain! Etkö ole vielä Ruokaboksin asiakas? Nappaa 30€ starttietu tästä!

icon-parachute

Pääpalkinto: Visit Ålandin 1000 € arvoinen matkalahjakortti, joka arvotaan 9.6 Ahvenanmaan 100-vuotispäivän kunniaksi. Aktivoi tilauksesi ensi viikolle ja olet mukana arvonnassa.

illustration-calendar

Toukokuun aikana arvomme joka viikko myös muita palkintoja ja tarjoamme vaihtuvia etuja pitkin kuukautta. Kun tilaat boksin toukokuussa olet automaattisesti mukana arvonnassa!

icon-plating

Tilaamalla bokseja moninkertaistat voittomahdollisuutesi pääpalkintoon! Tilaamalla yhden boksin viikoilla 19-22 aikana saat 5 arpaa, 2 boksia ja saat 15 arpaa, 3 boksia ja saat 30 arpaa tai neljä boksia ja saat 60 arpaa!

icon-newsletter

Arvonta (24.5): Kaikkien tänään tiistaina tilauksensa ensi viikolle aktivoineiden kesken arvomme 100 € lahjakortin (maksetaan kreditteinä suoraan voittajan tilille)!

icon-sms

Arvonta (23.5): Kaikkien maanantaina tilauksensa ensi viikolle aktivoineiden kesken arvomme 200 € lahjakortin (maksetaan kreditteinä suoraan voittajan tilille)! VOITTAJA: Maya P!

Arvontavoittajat ja tulevat edut sekä arvonnat

icon-newsletter

100 € lahjakortti: Päivi F, Anni P ja Päivi K. ONNEA VOITTAJILLE!

icon-newsletter

Hedelmäboksi: Marko J, Heidi I, Outi M, Pasi H, Jenni E, Saara K, Mari H, Miikka M, Veera R ja Ulla T. ONNEA VOITTAJILLE!

icon-parachute

200 € lahjakortti: Leila H, Maya P ja Olli-Pekka M. ONNEA VOITTAJILLE!

Etkö ole vielä Ruokaboksilainen?

Uusille asiakkaille tarjoamme 30 € starttiedun! Luo tunnukset ja pääset hyödyntämään kaikki Ruokaboksilaisten rahanarvoiset edut!

Mitä Ruokaboksin käytöstä kannattaa tietää?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arjen kiireitä. Ruokaboksi suunnittelee ruuat ja reseptit arkiviikon illallisia varten. Lisäksi palvelu valikoi, kerää ja mitoittaa kaikki ruuissa tarvittavat pääraaka-aineet valmiiksi sekä toimittaa ne kylmäkuljetuksena kotiovelle asti, asiakkaan valikoimina viikkoina.

Asiakkaan tehtäväksi jää vain maukkaiden ja terveellisten ruokien valmistaminen!

Toimitukset tehdään maanantaina klo 15 – 22:00 välisenä aikana. Asiakas saa tekstiviestillä tarkemman toimitusaika-arvion, kahden tunnin tarkkuudella, edellisenä perjantaina.

Palvelussa ei ole muita kustannuksia, kuin boksikohtaiset hinnat, toimitettavista bokseista.

Kokeileminen on helppoa! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa asiakastunnukset, joiden avulla voi itse esim. vaihdella boksityyppejä tai hallita toimituskalenteriansa osoitteessa ruokaboksi.fi/oma-tili . Asiakas voi tauottaa viikkoja milloin vain tai peruuttaa asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa.

Palvelussa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja yms. Maksat vain toimitetuista bokseista.

Miten maksan tilaukseni?

Maksaminen on helppoa ja turvallista: Boksikohtainen summa veloitetaan automaattisesti vain niiltä viikoilta, joina palvelua käyttää. Asiakas saa ensimmäisen tilauksen yhteydessä maksulinkin ja tunnukset omille sivuille joilta voi hallita toimituksia ja asiakkuutta.

Mihin sitoudun kokeilemalla Ruokaboksia?

Ruokaboksin palvelu on tehty mahdollisimman joustavaksi ja helppokäyttöiseksi. Maksat vain toimitetuista bokseista, muita kuluja ei ole. Päätät itse, milloin tilaat boksin ja milloin et. Omien sivujen toimituskalenterista valitset haluamasi toimitusviikot. Voit myös tauottaa kaikki toimitukset toistaiseksi.

Moni asiakkaamme on kertonut meille, että Ruokaboksin tarjoama palvelu saattaa alkuun jopa hieman sekoittaa arkea. Arki helpottuu, kun uudet rutiinit asettuvat paikoilleen muutaman viikon kokeilun jälkeen.

Asiakaspalautteidemme mukaan oma tapa käyttää Ruokaboksia löytyy yleensä muutamassa viikossa, jonka jälkeen arki helpottuu merkittävästi. Yhtäkkiä maanantai onkin viikon paras päivä boksin saapumista odotellessa.

Mihin toimitamme?

Ruokaboksin toimitusalue laajenee jatkuvasti. Tarkista oman kotipaikkakuntasi tilanne syöttämällä postinumero alla olevaan kenttään.

Klikkaa tästä ja tarkista asutko toimitusalueella, saat yllätysedun!

positive-icon positive-icon
Hienoa, asut toimitusalueella! Koodilla UUSIASIAKAS10 saat 10€ alennusta ensimmäisestä tilauksesta.
negative-iconnegative-icon
Harmi! Syöttämäsi postinumero ei vielä kuulu Ruokaboksin toimitusalueelle. Käy äänestämässä omaa aluettasi, eniten ääniä saaneet postinumerot lisätään toimitusalueelle!
Äänestä!