Ruokaboksille haussa markkinointipäällikkö!

Haemme nyt markkinoinnin huippuammattilaista! Kyseessä on äitiyslomasijaisuus ja työt alkavat vuoden 2021 alussa.

Ruokaboksille haussa markkinointipäällikkö!

Olemme keväällä 2017 perustettu kasvuyritys. Kokeneen perustajatiimin ja vankan rahoituksen siivittämänä aiomme johtaa Suomen ruuan vähittäiskaupan digitalisoitumista. Lähde mukaan kasvutarinaamme!

Haemme nyt markkinoinnin huippuammattilaista! Kyseessä on äitiyslomasijaisuus ja työt alkavat vuoden 2021 alussa.

Tässä tehtävässä kuulut Ruokaboksin ydintiimiin ja pääset mukaan rakentamaan liiketoimintaa erittäin laaja-alaisesti. Päävastuunasi on Ruokaboksin markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, mutta et kaihda mahdollisuutta osallistua kaikkeen toimintaan, tiimin yhteisten prioriteettien niin vaatiessa.

Sinulla on Markkinointialan korkeakoulututkinto. Odotamme sinulta myös näyttöjä tuloksellisesta digitaalisesta markkinoinnista, sekä perinteisen markkinoinnin vahvaa osaamista. Olet kerännyt vankkaa kokemusta  modernin markkinoinnin parissa ja etsit nyt uusia haasteita sekä mahdollisuutta olla mukana rakentamassa jotakin uutta. Hallitset Somet ja Semmit, osaat muokata omaa sisältöä (jota muuten tuotamme runsaasti) eri kanaviin ja ymmärrät markkinoinnin analytiikan ja konvertoinnin päälle. Lisäksi suhtaudut intohimoisesti hyvään ruokaan. Ennen kaikkea arvostamme loistavaa asennetta, pelisilmää ja hyvää meininkiä.

Mitä me tarjoamme:

  • Kilpailukykyistä palkkaa
  • Vapautta ja vastuuta omasta työstäsi
  • Tiivistä tiimityöskentelyä loistavassa porukassa
  • Haluamasi työkalut (puhelin, tietokone, etc.)
  • Takuulla mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä perheiden yhteisten ruokahetkien eteen

Jos tunnistat itsesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja  CV pipsa.liesimaa@ruokaboksi.fi.  Päästessäsi haastatteluun kerromme enemmän salaisista suunnitelmistamme mullistaa Suomen ruokamarkkinat. 😉

Haku on voimassa 30.11. asti. Lisätietoja voit halutessasi kysellä 23.11. klo 14-16  Pipsa Liesimaalta 0401845253