Äitienpäivä lähestyy, anna lahjaksi helpompaa arkea. Koodilla ÄITI saat 10€ alennusta ensimmäisestä tilauksestasi!

Boksin täydeltä etua yrityksesi työntekijöille

Ruokaboksipalvelusta on tullut merkittävä työntekijöiden sitouttamis- ja palkitsemisetu monelle yritykselle.
Esimerkiksi lounarietu maksaa työnantajalle noin 160€ kuukaudessa. Summalla työntekijä syö noin 20 kertaa. Ruokaboksin etutaso on työnantajan päätettävissä, 160€ edulla työnantaja kustantaa työntekijälle ja tämän perheelle noin 25-40 ateria-annosta tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Ruokaboksin reseptit ovat helppoja, raaka-aineet terveellisiä ja sesonkiin painottuvia.
Koska ruokaboksi ei ole osa verottajan etuohjelmaa, on ruokaboksiedun käyttäminen koko perheelle mahdollista. Ruokaboksi on koettu erittäin joustavaksi ja käytännölliseksi vaihtoehdoksi lounarille, varsinkin etätöitä tekevien keskuudessa.  Työntekijä voi itse päättää mille viikolle tilaa boksin ja mille ei. Bokseja on kolme erillaista: Ruokaboksi Original, Vegeboksi ja Muksuboksi. Lisäksi tarjolla on lisätuotteita kuten hedelmiä, kananmunia ja aamupalaa. Valmistettuja ruokia voi tietenkin syödä joko kotona tai työpaikalla, miten tilanteeseen milloinkin sopii.
Ruokaboksi on räätälöinyt yrityksille oman etuohjelman, yritys päättää, minkä suuruisen edun haluaa työntekijällensä tarjota.
Suosituimmat etupaketit ovat 100€, 160€ ja 360€ arvoiset paketit kuukaudessa. Pakettihinnat työnantajalle ovat hieman käyttöarvoa edullisempia.
Pyydä juuri sinulle räätälöity laskelma siitä, mitä Ruokaboksi-etu maksaisi yrityksellesi. Pyyntöön on hyvä arvioida edun piiriin huomioitavien työntekijöiden määrä.
040 832 7272
Petteri Pirttijärvi / Työsuhde-edut
Voimme halutessasi myös osallistua kustannuksiin, mikäli haluat tarjota yrityksesi asiakkaille Ruokabokseja tai kampanjaetuja. Mikäli sinulla on ehdotus juuri sinun yrityksellesi sopivasta mallista, olethan yhteydessä.