Arvontoja koko toukokuun! Kaikki edut ja arvonnat löydät täältä!

Vaihtoehtoinen työsuhde-etu lounareille: kaksi Ruokaboksia 148€

Muuta käsityksesi työsuhde-eduista Ruokaboksin kanssa!

Ruokaboksi tarjoaa yrityksille monipuolista työsuhde-etua, jonka avulla henkilökunta syö maistuvaa ja terveellistä ruokaa myös kotona.

Tämän työsuhde-edun avulla annat henkilökunnallesi hyvän ruuan lisäksi helpompaa arkea ja enemmän vapaa-aikaa. Ruokaboksi helpottaa jo nyt tuhansien suomalaisten arkea toimittamalla arkipäivien reseptit raaka-aineineen suoraan kotiovelle. Näin kassajonot vaihtuvat kivoihin ateriahetkiin ja arkikokkailuun löytyy uutta inspiraatiota.

Ruokaboksi on tavanomaista antoisampi työsuhde-etu

Ruokaboksi on työsuhde-etuna joustava ja monipuolinen. Etu ladataan krediitteinä henkilökohtaiselle Ruokaboksi-tilille, jolloin jokainen valitsee itse milloin ja minkälaisen Ruokaboksin haluaa tilata. Ruokabokseja on kahdessa eri koossa ja vaihtoehtoina sekasyöjän Ruokaboksi Original, Vegeboksi tai lasten suosikeilla täytetty Muksuboksi.

Ruokaboksin yritysedun arvo on 148 € kuukaudessa työntekijää kohden. Etu riittää kahteen Ruokaboksiin. Edulla syö jopa 33 maukasta ja monipuolista ateriaa, kun taas perinteinen noin 200 €:n lounasetu tarjoaa vain noin 20 ateriaa. Näin ollen tyypilliseen lounasetuun nähden Ruokaboksi antaa henkilökunnalle huomattavasti enemmän, edullisemmin.

Yritys voi  kustantaa työntekijöilleen yhdestä neljään boksia kuukaudessa. Yhden Ruokaboksin arvo on 74 € työntekijää kohden ja siitä riittää peräti 16 ateriaa.

Kotitoimistosta paras ruokapaikka

Erityisesti etätyöntekijöille Ruokaboksi on mitä loistavin työsuhde-etu. Ruokaboksi takaa kotonakin sen, että ruoka on monipuolista, terveellistä ja ennen kaikkea maistuvaa. Ruokaboksi ei myöskään ole tarkoitettu vain työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, vaan Ruokaboksista ilahtuu henkilökunnan lisäksi koko perhe!

Kiinnostuitko?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä käytännön asioista, kuten yrityskohtaisen edun käyttämisestä ja sen jakamisesta henkilökunnalle.

SIIRRY LOMAKKEESEEN

Voit myös halutessasi olla yhteydessä suoraan Petteriin:

petteri.pirttijärvi@ruokaboksi.fi

040 832 7272

Petteri Pirttijärvi / Työsuhde-edut