Paljon enemmän kuin pelkkä boksi!

Ruokaboksi tekee arjesta nyt entistäkin helpompaa! Olemme lisänneet valikoimiimme sesongin parhaat lisätuoteboksit.

Ruokaboksi on nyt paljon enemmän kuin pelkkä boksi!

Ruokaboksi tekee arjesta nyt entistäkin helpompaa! Olemme lisänneet valikoimiimme sesongin parhaat lisätuoteboksit.

Näitä tuote-eriä on saatavilla rajoitettu erä ja ne on valikoitu varta vasten asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Pääset tilaamaan niitä Ruokaboksitilauksen yhteydessä.


Täydennä siis tilaustasi valikoiduilla sesongin tuotteilla!

Miltä kuulostaisi raikas hedelmäboksi, jouluboksi tai sesongin lihaa suoraan kotiin toimitettuna? Kokoamme parhaan valikoiman suoraan tuottajilta ja tuomme lisätuoteboksin kotiovellesi Ruokaboksi-tilauksen yhteydessä. Koska erityisesti näinä poikkeusaikoina kaupassakäynti on hyvä vähentää minimiin ja kotona tulee vietettyä paljon aikaa, on helppojen arkiruokien lisäksi mukava saada arkeen myös pientä juhlaa ­– ja sekin kotiovelle kannettuna. Aikaa säästyy, kun kaupassa ei tarvitse valikoida ostoskärryyn viikon hedelmiä ja viikonloppuna on ihana kokkailla esimerkiksi laadukasta tuoretta riistalihaa pitkän kaavan mukaan.

Alusta asti olemme toiminnassamme pyrkineet arjen helpottamisen ohella minimoimaan raaka-aineiden matkan tuottajalta ruokapöytään. Haluamme vähentää välikäsiä ja ostamme tuotteet mahdollisuuksien mukaan aina suoraan tuottajalta, ja tämä pätee myös lisätuotteisiimme.

Myös sesonkiajattelu on meille tärkeää: tällä hetkellä asiakkaan on mahdollista valita ostoskoriin boksillinen talven parhaita hedelmiä, joulukinkku valmistustarpeineen  tai laatikollinen kotimaista tuoretta riistaa. Kyllä, luit oikein! Ruokaboksilla on käynnissä riistaviikot: tarjolla rajoitettuja eriä viikottain vaihtuvia riistalihoja resepteineen tuoreena suoraan kotiovelle. Saatavilla olevat lisätuotteet on myynnissä rajoitetun ajan ja näet ne aina uutiskirjeestämme sekä omilta sivuiltasi, mikäli tilauksesi on aktiivinen.