Peruuttamisohje

Ruokaboksi-palvelun tilausta koskevat ehdot muodostavat palvelusopimuksen, jonka perusteella tilausasiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa sopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen tekemisestä syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 vuorokauden kuluttua palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä. Jos tilausasiakas haluaa käyttää peruuttamisoikeuttaan, hänen tulee ilmoittaa siitä yksiselitteisellä tavalla, esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen info@ruokaboksi.fi. Peruuttamisilmoituksessa tulee ilmoittaa palvelun peruuttamisen lisäksi tilausasiakkaan nimi ja postiosoite.

Peruuttamisilmoituksen tekemiseksi tilausasiakas voi käyttää tätä peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Mikäli tilausasiakas tekee peruuttamisilmoituksen Ruokaboksin verkkosivuston kautta, Ruokaboksi ilmoittaa tilausasiakkaalle viipymättä peruuttamisilmoituksen saapumisesta.

Ruokaboksilla ei ole velvollisuutta palauttaa suoritettuja maksuja sellaisista tilausasiakkaan vastaanottamista lähetyksistä, jotka on suoritettu tilausasiakkaan nimenomaisesta pyynnöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Muissa tilanteissa Ruokaboksi palauttaa tilausasiakkaalta saamansa suoritukset viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuaan.

Lataa Peruutuslomake klikkaamalla tästä.