Reseptit

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Paahdettu Kukkakaalikeitto

Paahdetuista kukkakaaleista syntyy maukas keitto, joka viimeistellään kaurakermalla.

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Chili con carne ja riisiä

Meksikolaista twistiä suomalaiseen arkipäivään, chili con carnea olkaa hyvät!

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Kermainen broileri-herkkusienipasta

Kermaisen pehmeä pasta maustuu sinapilla ja persiljalla.

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Tonnikalaquesadillat

4 aterian boksissa - Tortillat täytetään tonnikalalla ja paistetaan pannulla.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Broileripullat kookos-kasvisliemessä ja riisiä

Näitä lihapullia ei tarvitse käristää, broileripullat kypsyvät lempeän tulisessa kookosliemessä.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Kermainen possu-omenapasta

Sesongin omenat sopivat loistavasti yhteen porsaanlihan kanssa, tässä reseptissä niistä syntyy kermainen syyspasta.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Porkkana-palsternakkakeitto, raejuustoa ja siemeniä

Sesongin juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Nachopelti jauhelihalla & tomaatti-salaattia

4 aterian boksissa - Loppuviikon herkkujen herkku!

Katso resepti tästä

Viikko 38 (16.9-22.9) 2019

Cashew-kanaa, curryriisiä & omena-kurkkusalaattia

Tämä kanaruoka viimeistellään cashewpähkinöillä – yksinkertaisesti ihanaa!

Katso resepti tästä

Viikko 38 (16.9-22.9) 2019

Seesami-inkiväärilohi ja paahdettuja kasviksia

Nopea ja herkullinen lohiruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 38 (16.9-22.9) 2019

Nyhtökaura-shakshuka

Tässäpä oiva ruoka loppuviikolle!

Katso resepti tästä

Viikko 38 (16.9-22.9) 2019

Lindströmin mureke, fetakastike ja veneperunat

4 aterian boksissa - Lindströmin pihvit muuntuvat helposti myös murekkeeksi, fetakastike kruunaan tämän herkun!

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9) 2019

Possu-kasviswokki ja riisiä

Possuwokin avulla makumatka suuntautuu itään, aromaattinen jasminriisi täydentää annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9) 2019

Savukalachowder

Chowder on amerikkalaisten suosikki keittoruoka, tällä kertaa se valmistetaan kylmäsavulohesta.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9) 2019

Hedelmäinen broileri-couscoussalaatti

Ryyneistä tehtävät salaatit ovat ruokaisia ja nopeita valmistaa. Tässä salaatissa hedelmät ja liha yhdistyvät maukkaaksi kokonaisuudeksi.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9) 2019

Uunissa paahdetut bataatit & paistettua härkistä

4 reseptin boksissa - Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen mausteista härkista.

Katso resepti tästä

Viikko 36 (2.9-8.9) 2019

Tomaattinen tonnikalapasta

Tonnikalapasta on ruokaisa ja maistuva arkiruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 36 (2.9-8.9) 2019

Falafel-kesäkurpitsasalaatti & fetajogurttikastike

Falafeleista ja kesäkurpitsasta syntyy ruokaisa salaatti, fetajogurttikastike kruunaa kokonaisuuden.

Katso resepti tästä

Viikko 36 (2.9-8.9) 2019

Kana-linssikeitto

Linsseistä ja kanasta syntyy ruokaisa keittoruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 36 (2.9-8.9) 2019

Jauhelihapihvit pippurikastikkeella & keitetyt perunat

4 reseptin boksissa - Pihvien kanssa tarjotaan lempeän pippurista kastiketta ja keitettyjä perunoita.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle