Reseptit

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Mausteinen kookoksinen lohikeitto

Tässä uusia makuja lohikeittoon, ei muuta kuin kokkaamaan.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Ranskalainen kanapata & keitettyä riisiä

Kanapata ranskalaisittain on maistamisen arvoinen!

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Uunifetaa & paahdettuja kasviksia yrttisellä tomaattikastikkeella

Kasvikset ja fetajuusto paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi, seuraksi kiehautetaan nopea ja herkullinen tomaattikastike. Tässä ruoassa kasviksia ei tarvitse kuoria, vaan ne paahdetaan kuorineen.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Pitaleivät karitsan jauhelihasta & kurkku-jogurttikastiketta

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan pääsiäisen kunniaksi karitsan jauhelihasta valmistetuilla pitaleivillä.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Itämainen jauhelihapata & keitettyjä aterianjyviä

Tässä uusia makuja jauhelihapadan maustamiseen. Kotimaiset ateriajyvät ovat oiva korvike riisille.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia jogurttikastikkeella

Perunat , kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi. Tässä ruoassa perunoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Kermainen kylmäsavulohi-pinaattipasta

Tässä kermainen savulohipasta, jota ei voi vastustaa.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Vegeburgerit ja bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan kasvisburgereilla!

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Broileria korianteri-kookoskastikkeessa & riisiä

Mausteinen broilerikastike viimeistellään korianterilla ja limen mehulla.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Savutofu-kasviswokki

Herkullinen savutofu antaa wokille hyvän maun.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Herkullinen lohiseljanka

Seljanka on venäläinen perinteinen keittoruoka, joka valmistetaan tällä kertaa kirjolohesta.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Mausteinen chorizo-lehtikaalipasta

4 aterian boksissa - Mausteinen chorizomakkara on oiva kaveri pastan kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Uunissa paahdetut broilerinkoivet juureksilla ja minttu-jogurttikastikkeella

Juurekset paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi lisäkkeeksi broilerin koiville.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Pannulla paistetut jauhelihapihvit lempeällä pippurikastikkeella & keitetyt perunat

Pihvien kanssa tarjotaan lempeän pippurista kastiketta ja keitettyjä perunoita.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Tomaattinen halloumipasta

Herkullinen halloumipasta syntyy nopeasti ja on oiva kasvisruoka arkeen.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Tonnikalaquesadillat

4 aterian boksissa - Tortillat täytetään tonnikalalla ja paistetaan pannulla.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Uunilohi inkivääri-kookosliemessä Pipsan tapaan & jasminriisiä

Kirjolohi hautuu uunissa herkulliseksi inkiväärillä maustetussa kookosliemessä.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä perinteiset letut saavat seuraksi tillikurkkuja ja raejuustoa.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Porsaan fileepihvit sinappi-kermakastikkeella & keitetyt perunat

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, nopea sinappi-kermakastike kruunaa annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Tomaattinen kanapasta parmesanilla

4 aterian boksissa - Fenkoli sopii mainiosti kanapastaan.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle