Reseptit

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Mausteinen porkkana-inkiväärikeitto & paistetut kikherneet

Inkiväärillä maustettu porkkanakeitto tuo väriä ja virtaa talvipäivään.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Mausteinen espanjalainen makkarapata & murskattuja perunoita

Mausteisista chorizomakkaroista syntyy herkullinen pataruoka, jonka seuraksi murskataan perunoita.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Uunibroileri biriyanin tapaan

Biriayn tarkoittaa paistettua riisiä, tällä kertaa ruoka valmistuu samassa vuoassa uunissa.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Sitruunainen lehtikaali-katkarapupasta

Vain 4 aterian boksissa - Raikas ja nopea pasta katkaravuista ja lehtikaalista.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Veriappelsiini-uunilohi & keitettyä couscousia

Sesongin veriappelsiinit päällystävät uunilohen, seuraksi keitetään couscousia ja tehdään jogurttikastiketta.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Kermainen ”lihaton pata” härkäpapusuikaleesta & keitetyt perunat

Härkäpapusuikaleista syntyy pata, joka ei häpeile lihaversiolle yhtään.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Kermainen kanapasta parsakaalilla

Helppo, nopea ja erittäin maukas kanapasta.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Jauheliha-enchilladat

4 reseptin boksissa - Loppuviikosta saa jo vähän herkutella!

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2) 2020

Lindströmin mureke uunissa & paahdettuja rosmariiniperunoita

Lindströmin pihvit muuntuvat helposti uunissa paahdettavaksi murekkeeksi, samalla pellillä valmistuvat myös rosmariiniperunat.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2) 2020

Kermainen savukalachowder

Chowder on amerikkalaisten suosikki keittoruoka, tällä kertaa se valmistetaan kylmäsavulohesta.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2) 2020

Tomaattinen broilericurry & basmatiriisiä

Mausteinen broilerikastike sopii talvipäivään.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2) 2020

Paahdettu kukkakaalipasta tuorejuustolla

4 aterian boksissa - Uunissa paahtaessa kukkakaaliin syntyy ihana pähkinäinen maku.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Kermainen on pot kanapata uunissa

Yhden padan ruoat ovat superherkullisia ja helppoja valmistaa.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Tomaattinen tonnikalapasta

Tonnikalapasta on ruokaisa ja maistuva arkiruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Maukas hirssi-kasvissalaatti & paistettua halloumia

Hirssi on vähemmän käytetty lisäke. Se on gluteeniton ja ravinteikas viljelyskasvi, joka soveltuu mainiosti arkiruokiin. Ei muuta kuin kokeilemaan.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Possupyörykät mausteisessa kookos-kasvisliemessä & jasminriisiä

4 aterian boksissa - Valmiista jauhelihataikinasta on helppo puristaa pyöryköitä suoraan pannulle.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Helppo broileri-stroganoff & keitettyjä perunoita sekä parsakaalia

Klassikko saa uuden ilmeen broilerista.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Herkullinen kasvissosekeitto & raejuustoa

Juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Lämminsavulohi kulho bulgurilla

Värikästä ja ravitsevaa ruokaa talvipäivään.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Uunissa gratinoitu tomaattinen jauhelihapasta

4 reseptin boksissa - Maistuva tomaattinen jauhelihapasta valmistetaan tällä kertaa uunissa.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle