Salaatti paahdetulla fetajuustolla & rapeilla pitaleipäkrutongeilla (L)
Tämä salaatin päätähtenä loistaa uunissa paahdettu fetajuusto ja tuoreet tomaatit. Lisäksi valmistetaan rapeita krutonkeja pitaleivistä.
Tämä salaatin päätähtenä loistaa uunissa paahdettu fetajuusto ja tuoreet tomaatit. Lisäksi valmistetaan rapeita krutonkeja pitaleivistä.
Tämä texmex-henkinen jauhelihapasta valmistetaan salsakastikkeesta ja tulisesta valmiiksi maustetusta ruokakermasta.
Butter chicken eli voi-tomaattikana on kaikille tuttu intialaisista ravintoloista, mutta sen valmistaminen kotona on myös helppoa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään jogurtilla.
Kirjolohi hautuu uunissa herkulliseksi inkiväärillä maustetussa kookosliemessä. Lisäksi keitetään riisiä.
Tämä ruoka vie sinut makumatkalle pieneen baijerilaiseen kylään. Ihanaa perunasalaattia, smetanassa haudutettua hapankaalia ja maukasta bratwurstia.
Näissä korealaisissa pannukakuissa proteiinin lähteenä toimii kikhernejauho. Valmiiksi pilkottu kaaliraaste nopeuttaa ruoan valmistusta. Lisäksi tarjoillaan gochujang-tahnasta valmistettua dippiä ja marinoitua kurkkua.
Aurinkokuivatut tomaatit tuovat paljon makua ja kaurakerma täyteläisyyttä pastaan. Koko ruoan kruunaa tuore pinaatti ja paramesan eli vegaaninen korvike parmesanille.
Ratatouille on ranskalainen kasvismuhennos, jossa kasvikset hautuvat tomaattikastikkeessa meheväksi. Tässä reseptissä ratatouilleen ruokaisuutta tuovat pavut ja maukas munakoiso.
Nam, nam! Tofu ja paksoi paistetaan nopeasti pannulla ja maustetaan itse tehdyllä maustekastikkeella. Lisäksi tarjoillaan jasmiiniriisiä.
Tämä nopea resepti on lohturuokaa parhaimmillaan. Halloumijuusto, pekoni ja kirsikkatomaatit solmivat täydellisen liiton kermaisessa kastikkeessa.
Tämä resepti on saanut inspiraatiota Burgundin padasta, mutta on nopeampi versio siitä jauhelihan ja hillosipuleiden ansiosta. Pata valmistuu helposti, mutta on silti täynnä makuja.
Kermaviilistä, sitruunasta ja tillistä valmistuu raikas kuorrute kirjolohen päälle. Lisäksi murskattuja perunoita.
Oi, makumatka tiedossa. Paneng Red Curry kanakeitto lennättää sinut kaukomatkalle Aasiaan. Herkullinen mausteseos ja täyteläinen kookosmaito tuovat keittoon mahtavia makuja. Raikas lime viimeistelee kokonaisuuden.
Wrappien broileritäyte maustetaan caesarkastikkeella. Wrapit viimeistellään itse tehdyllä herkullisella pico de gallolla.
Tällä kertaa burgereiden pihvit valmistetaan Ruokaboksin valmiiksi maustetusta jauhelihataikinasta. Tomaatit ja salaatti tuovat raikkautta juustoburgereihin.
Gochujang-tahna on korealainen tulinen chilimaustetahna. Tässä reseptissä sillä glaseerataan broilerinkoivet. Lisäksi paahdetaan perunoita ja valmistetaan raikasta jogurttikastiketta.
Nopea lihapata valmistuu tällä kertaa naudan jauhelihasta. Makua pataan tuo herkulliset kaprikset. Lisäksi valmistetaan murskattuja perunoita.
Tästä reseptistä syntyy ihanan kermainen kylmäsavulohipasta, joka viimeistellään raikkaalla sitruunalla.
Sous vide possusta valmistettu karamellipossu vie kielen mennessään. Herkullinen karamelliglaseeraus tekee tästä ruoasta vastustamattoman hyvää. Lisäkkeeksi valmistetaan marinoitua appelsiinisalaattia ja keitetään riisiä.
Arki-illan pikaruoka syntyy herkullisista falleroista, jotka tässä reseptissä täyttää tortillawrapit. Lisäksi marinoitua kaalia sekä täyteläistä avokado-jogurttikastiketta.
Herkulliset fallerot tarjoillaan uunissa paahdettujen kasvisten ja valkosipulilla maustetun kastikkeen kanssa.
Orzo on kreikkalainen jyväpasta ja tässä reseptissä siitä valmistuu tomaattinen risotto. Ruoan kruunaa rapeaksi paistettu halloumijuusto, kirsikkatomaatit ja tuore persilja.
Kylmäsavustetusta tofusta ja aromaattisesti fenkolista valmistuu perinteinen keitto, joka tarjoillaan tuoreen ruisleivän kanssa.
Ruokaboksin naudan jauhelihataikinasta valmistetut pihvit tarjoillaan tällä kertaa maukkaiden uunissa paahdettujen juuresten sekä pippurisen kastikkeen kera.
Tonnikalasta valmistetaan herkullinen täyte, jolla hodarit täytetään. Tuoreet kasvikset tuovat raikkautta hodareihin. Paahdetut perunat täydentävät kokonaisuuden.
Karjalanpaisti on suomalainen perinneruoka, joka yleensä vaatii pitkän haudutusajan. Tässä reseptissä paisti valmistetaan valmiiksi kypsennetystä lihasta, eli ruoka valmistuu nopeasti ja helposti. Karjalanpaisti tarjotaan perinteistä poiketen puolukkahillon kera.
Siskonmakkarasta syntyy pannulla paistaen maukas ja herkullinen pasta. Makkaran kaverina toimii mukavasti ruokaisa lehtikaali ja maukkaat tomaatit.
Kung Po kana on kiinalainen klassikkoruoka. Se valmistuu myös kotikeittiössä ja lopputulos on ylitsepääsemättömän taivaallinen.
Näiden herkullisten tortillojen päätähtenä toimii Valion uutuus Meksiko-tuorejuusto, joka on ihanan mausteinen. Tuorejuustolla sivellään tortillaletut ja täytteeksi valmistetaan paprikoista ja broilerin jauhelihasta mausteinen paistos.
Tässä reseptissä miedosti mausteinen nuudelikeitto valmistuu naudan jauhelihasta, kasviksista ja kookosmaidosta. Annokset viimeistellään sataykastikkeella ja suolapähkinöillä.
Valmiiksi ylikypsäksi haudutettu karitsan entrecote helpottaa tämän reseptin valmistamista. Perunat kuorrutetaan parmesanjuustolla ja paahdetaan uunissa yhdessä varsiparsakaalien ja kirsikkatomaattien kanssa.
Japanilainen katuruoka Okonomiyaki on suolainen pannukakku, jonka täytteeksi tulee kaalia ja pekonia. Se kruunataan kahdella eri kastikkeella ja tarjoillaan riisin kanssa.
Lämmin perunasalaatti valmistuu paahdetuista perunoista, omenoista ja kapriksista. Koko ruoka kruunataan paistetulla halloumijuustolla. Tämä on yksi Ruokaboksin suosituimmista resepteistä.
Tämän reseptin päätähtenä toimii monikäyttöinen hernis. Hernis hautuu ihanasti mausteisessa tomaattikastikkeessa kidneypapujen kanssa. Lisäksi keitetään riisiä.
Perinteinen pyttipannu onnistuu loistavasti myös vegaanisena versiona. Perunat, tofu ja sienet paahdetaan uunissa. Annokset viimeistellään raikkailla kirsikkatomaateilla.
Rapeat pannulla paistettavat fritterit valmistuvat tällä kertaa tofusta ja kesäkurpitsasta. Lisäksi ravitsevaa tattaria ja ruohosipulikastiketta.
Uunissa paahdetut paprikat tuovat tähän pastaan ihanaa makeutta ja kikherneet ruokaisuutta. Tällä combolla et voi epäonnistua! Pasta viimeistellään vegaanisella paramesanilla.
Kana maustetaan itse tehdyllä hunajaisella marinadilla ja paahdetaan uunissa bataattien kanssa. Ruoka tarjoillaan salaatin ja kermaviilikastikkeen kera.
Perinteinen jauhelihakastike on arjen pelastaja parhaimmillaan. Vaihtelun vuoksi se kastike tarjoillaan pastan kanssa. Lisäksi salaattia.
Voissa paistetut muikut, perunamurska ja kermaviilikastike ovat mainio yhdistelmä. Raikkautta annoksiin tuo itse tehdyt mummon kurkut.
Tässä reseptissä pitaleipien täytteeksi valmistuu mausteinen täyte broilerin jauhelihasta. Raikkautta tuovat marinoitu valkokaali ja tuoreet kirsikkatomaatit sekä kurkku. Pitaleivät viimeistellään jogurttikastikkeella.
Tämä ruoka tuo Intian kotiisi. Laadukas karitsa-mallaspossun jauheliha sopii mainiosti mausteiseen kormaan. Lisäksi keitetään riisiä.
Tämä kanapata lennättää sinut makumatkalle. Aurinkokuivattujen tomaattien aromaattinen maku pääsee oikeuksiinsa kermaisessa kastikkeessa. Lisäksi murskattuja perunoita.
Tämä resepti tuo ravintolakeittiön kotiisi. Pannulla paistettu siika tarjoillaan sitruunaisen perunamurskan ja paahdettujen kasvisten kanssa.
Pad Thai on thaimaalaisten versio meille tutusta pyttipannusta. Tämä ruoka on täynnä makuja. Katkaravut ja kananmunat tuovat ruokaan proteiinia
Tässä reseptissä karitsan ja possun jauhelihataikinasta valmistetut kebakot, padron-paprikat ja perunat paahtuvat näppärästi uunissa samalla pellillä. Kastikkeeksi valmistetaan raikas tuoreella mintulla maustettu kermaviilidippi.
Tämä pasta valmistuu täyteläisestä fetajuustosta ja uunissa paahdetuista herkullisista kasviksista. Raikkautta tuo ihana sitrusvinegrette.
Tässä reseptissä kesäkurpitsa korvaa perinteiset lasagnelevyt - lopputuloksena syntyy mehevän maukasta vegaanista lasagnea.
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo