Reseptit

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Uunissa paahdetut broilerinkoivet juureksilla ja minttu-jogurttikastikkeella

Juurekset paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi lisäkkeeksi broilerin koiville.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Pannulla paistetut jauhelihapihvit lempeällä pippurikastikkeella & keitetyt perunat

Pihvien kanssa tarjotaan lempeän pippurista kastiketta ja keitettyjä perunoita.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Tomaattinen halloumipasta

Herkullinen halloumipasta syntyy nopeasti ja on oiva kasvisruoka arkeen.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Tonnikalaquesadillat

4 aterian boksissa - Tortillat täytetään tonnikalalla ja paistetaan pannulla.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Uunilohi inkivääri-kookosliemessä Pipsan tapaan & jasminriisiä

Kirjolohi hautuu uunissa herkulliseksi inkiväärillä maustetussa kookosliemessä.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä perinteiset letut saavat seuraksi tillikurkkuja ja raejuustoa.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Porsaan fileepihvit sinappi-kermakastikkeella & keitetyt perunat

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, nopea sinappi-kermakastike kruunaa annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Tomaattinen kanapasta parmesanilla

4 aterian boksissa - Fenkoli sopii mainiosti kanapastaan.

Katso resepti tästä

Viikko 10 (2.3-8.3) 2020

Teriyakilohi ja pinaatti-nuudelit

Nopea teriyakikastike antaa mahtavan säväyksen lohelle.

Katso resepti tästä

Viikko 10 (2.3-8.3) 2020

Uunissa paahdettuja kasviksia & falafeleja

Miten helppoa, kun kaikki raaka-aineet paahtuvat samalla pellillä, nam!

Katso resepti tästä

Viikko 10 (2.3-8.3) 2020

Herkullinen pasta carbonara

Maukas pasta, josta on monia versioita. Tässä täyteläisyyttä tuo kerma.

Katso resepti tästä

Viikko 10 (2.3-8.3) 2020

Mausteinen kanapata & keitettyä kvinoaa

4 aterian boksissa - Maukas ja ruokaisa kanapata lämmittää mukavasti talvipäivänä.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Mausteinen porkkana-inkiväärikeitto & paistetut kikherneet

Inkiväärillä maustettu porkkanakeitto tuo väriä ja virtaa talvipäivään.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Mausteinen espanjalainen makkarapata & murskattuja perunoita

Mausteisista chorizomakkaroista syntyy herkullinen pataruoka, jonka seuraksi murskataan perunoita.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Uunibroileri biriyanin tapaan

Biriayn tarkoittaa paistettua riisiä, tällä kertaa ruoka valmistuu samassa vuoassa uunissa.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Sitruunainen lehtikaali-katkarapupasta

Vain 4 aterian boksissa - Raikas ja nopea pasta katkaravuista ja lehtikaalista.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Veriappelsiini-uunilohi & keitettyä couscousia

Sesongin veriappelsiinit päällystävät uunilohen, seuraksi keitetään couscousia ja tehdään jogurttikastiketta.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Kermainen ”lihaton pata” härkäpapusuikaleesta & keitetyt perunat

Härkäpapusuikaleista syntyy pata, joka ei häpeile lihaversiolle yhtään.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Kermainen kanapasta parsakaalilla

Helppo, nopea ja erittäin maukas kanapasta.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Maukkaat jauheliha-enchilladat

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan meksikolaisittain!

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle