Reseptit

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Täyteläinen bataattikeitto paistetulla vuohenjuustolla

Bataatista syntyy samettisen pehmeä ja herkullinen keitto, joka kruunataan paistetuilla vuohenjuustokiekoilla.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

“Kanaton kastike” tofulla & riisiä

Helsinkiläisestä Mama mem´s tofusta ja maustetusta kaurakermasta valmistuu maukas kastike.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Pasta aurinkokuivatuista tomaateista ja kesäkurpitsasta

Nopea ja maistuva kasvispasta on arjen pelastaja.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Mausteinen kikherne-perunacurry

Kikherneistä ja perunoista syntyy ruokaisa curry. Riisi on korvattu kotimaisilla kuitupitoisilla ateriajyvillä.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Paahdettu munakoiso-halloumisalaatti

Ruokaisa salaatti syntyy paahdetusta munakoisosta ja halloumista. Gluteeniton.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Helppo ja maukas linssibolognese & täysjyväspagettia

Linsseistä valmistettu bolognese ei häpeile alkuperäiselle versiolle ollenkaan.

Katso resepti tästä

Viikko 10 (2.3-8.3) 2020

Uunifetaa & paahdettuja kasviksia yrttisellä tomaattikastikkeella

Kasvikset ja fetajuusto paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi, seuraksi kiehautetaan nopea ja herkullinen tomaattikastike. Tässä ruoassa kasviksia ei tarvitse kuoria, vaan ne paahdetaan kuorineen.

Katso resepti tästä

Viikko 10 (2.3-8.3) 2020

Mausteinen Vege Pad thai

Pad thai on Thaimaalainen versio pyttipannusta.

Katso resepti tästä

Viikko 10 (2.3-8.3) 2020

Inkiväärillä maustetut tofu-kasvisfritterit & jasminriisiä

Rapeat pannulla paistettavat “fritterit” syntyvät savustetusta tofusta ja kasviksista.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Paahdettu punajuuri-veriappelsiinisalaatti vuohenjuustolla

Tässä paahdetussa salaatissa punajuuria ja porkkanoita ei tarvitse välttämättä kuoria.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Mausteinen chili sin carne & riisiä

Tämä ruoka lämmittää talvisena päivänä.

Katso resepti tästä

Viikko 9 (24.2-1.3) 2020

Kermainen sieni-lehtikaalipasta

Sienistä ja lehtikaalista syntyy herkullinen kermainen pasta.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Kermainen nyhtökaura “käristys” & keitettyjä perunoita

Tässä täyteläinen pataruoka, joka maistuu varmasti jokaiselle.

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Tofu-parsakaalipaistos riisillä

Filippiiniläisestä adobosta vaikutteita saaneesta ruoasta ei puutu makua!

Katso resepti tästä

Viikko 8 (17.2-23.2) 2020

Couscoussalaatti paahdetuista juureksista & sitruunajogurttia

Ryyneistä ja juureksista syntyy tässä ohjeessa ruokaisa salaatti.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle