Reseptit

Viikko 47 (20.-26.11.) 2020

Bbq lohi ja paahdetut perunat

Nopea ruoka syntyy lohifileestä ja perunoista. Maustamalla arkiset raaka-aineet muuttuvat uudeksi makuelämykseksi!

Katso resepti tästä

Viikko 47 (20.-26.11.) 2020

Broileri-parsakaalipasta

Tämä pasta on yksi parhaista pastoista ikinä! Parsakaali, broileri ja mausteet luovat mainion makuyhdistelmän, joka vie kielen mennessään.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (20.-26.11.) 2020

Porkkana-palsternakkakeitto

Palsternakka antaa porkkanakeittoon ihanan aromin! Nautitaan kurpitsansiemenien ja raejuuston kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (20.-26.11.) 2020

Possuvartaat ja mausteriisi

(VAIN 4 ATERIAN BOKSISSA) Viikonloppu alkaa helpolla mutta maukkaalla ruoalla: possuvartaita, uunikasviksia ja mausteriisiä olkaa hyvät!

Katso resepti tästä

Viikko 46 (13.-19.11.) 2020

Chorizo-katkarapupasta

Chorizomakkara ja katkaravut luovat mainion ja maistuvan liiton tässä pastareseptissä. Tilli-kurkut tuovat ripauksen raikkautta annokseen.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (13.-19.11.) 2020

Peruna-linssicurry

Kotimaisesta perunasta on moneksi - tässä intialaisen curryn pääraaka-aineeksi. Peruna-linssicurry maistuu nuudeleiden kera ja annosta raikastaa omena-kurkkusalaatti.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (13.-19.11.) 2020

Jauheliha-minestrone

Kattilallinen italialaista ruokaperinnettä omassa keittiössäsi? Kyllä, tämä minestrone tuo italialaista tunnelmaa kotisi arki-iltaan. Nautitaan marinoitujen minitomaattien kera.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (13.-19.11.) 2020

Broileri fajitakset

Loppuviikosta onkin aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti meksikolaisittain. Fajitasateria on mukava tapa aloittaa viikonloppu.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (6.-12.11.) 2020

Lohi-kasviscurry nuudeleilla

Tämä erittäin nopea ja herkullinen lohicurry on loistava kiirepäivän ruoka. Seuraksi tehdään porkkana-melonisalaattia.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (6.-12.11.) 2020

Lindströmin pihvit ja lämmin perunasalaatti

Jauhelihapihvi saa makua ja väriä punajuuresta. Pihvit nautitaan lämpimän perunasalaatin kera.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (6.-12.11.) 2020

Chili sin carne ja täysjyvä couscous

Hyvää vegeruokapäivää! Mehevä Chili sin carne nautitaan täysjyväcouscousin ja tomaatti-sipulisalaatin kera

Katso resepti tästä

Viikko 45 (6.-12.11.) 2020

Broileri-vuohenjuusto-pastasalaatti

Mikä tahansa ruoka, missä on vuohenjuustoa, on herkkua. Tässä reseptissä vuohenjuusto aateloi broileri-pastasalaatin.

Katso resepti tästä

Viikko 44 (30.10-5.11) 2020

Broileri-peruna one pot meal

Kuinka kätevää! Laitat vain perunat ja oliivit uuniin ja broilerin fileet pannun kautta samaan kyytiin. Odota hetki ja ruoka on valmista. Tarjoillaan raastesalaatin kanssa

Katso resepti tästä

Viikko 44 (30.10-5.11) 2020

Thai -pyttipannu

Jos olet jo kyllästynyt kotimaiseen pyttipannuun tai haluat vaihtelua, kokeile tätä thai-pyttistä!

Katso resepti tästä

Viikko 44 (30.10-5.11) 2020

Sitruunapasta

Joskus todella herkullinen ruoka syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Tämä sitruunapasta on juuri sellainen.

Katso resepti tästä

Viikko 44 (30.10-5.11) 2020

Ruispaahtispizza

Paahtispizza on ratkaisu silloin, kun viikko painaa harteita, mutta kaipaa jotain hyvää ja ruokaisaa. Mieluiten nopeasti. Rouskuttele kaverina kasvistikkuja!

Katso resepti tästä

Viikko 43 (23.-29.10) 2020

Sitruunainen uunilohi ja vihreät pavut

Sitruunainen lohi, valkosipulilla maustetut vihreät pavut ja keitettyjä perunoita

Katso resepti tästä

Viikko 43 (23.-29.10) 2020

Lihapullat ja bataatti-perunamuusi

Perinteiset lihapullat, bataatti-perunamuusi ja raikas vihreä salaatti

Katso resepti tästä

Viikko 43 (23.-29.10) 2020

Kookos-linssikeitto

Kookos-linssikeitto ja porkkanatikut

Katso resepti tästä

Viikko 43 (23.-29.10) 2020

Kanaa ja paahdettua parsakaalia

Kanankoipia, paahdettua parsakaalia ja riisiä tsatsikin kera

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle