Reseptit

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Kermainen broileripata & riisiä

Herkullinen broileriruoka kruunataan basmatiriisillä.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Lohi-kasvispannu uunissa ja raikas salaatti

Lohi ja kasvikset uunipannuun, mausteet kyytiin, hetkeksi uuniin ja ruoka on valmista!

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

One pot jauhelihapasta

Yhdessä isossa kattilassa syntyvä jauhelihapasta on arjen helpottaja parhaimmillaan.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Peruna-vuohenjuustomunakas uunissa ja tomaatti-rucolasalaatti

Ruokaisa munakas kypsyy uunissa meheväksi.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Mausteinen bataattikeitto ja paistetut parsakaalit

Tästä ei sosekeitto enää parane! Inkivääri, curry ja korianteri tuovat keittoon tuulahduksen Intiasta.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Uunissa paahdettuja kasviksia & falafeleja

Miten helppoa, kun kaikki raaka-aineet paahtuvat samalla pellillä, nam!

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Vegaaninen sieni-pinaattipasta

Pastalla parempi arki!

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Täyteläinen tomaattikeitto ja lämpimät leivät

Yksinkertaisesti hyvää!

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Helppo jauheliha-stroganoff & perunamuusi

Tätä kastiketta ei tarvitse tunteja haudutella, mutta maku on tuttu siitä huolimatta.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Kermainen savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Pekoniin käärittyä broileria, paahdettuja perunoita & vihreää salaattia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Katkarapu-nuudeliwok “pad thai”

Pad thai on Thaimaalainen versio pyttipannusta.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Makkara one pot & vihreä salaatti

4 aterian boksissa - Kun kaikki ainekset päätyvät samaan vuokaan, on ruoanlaitto todella helppoa.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Mausteinen jauhelihakeitto

Meksikolaishenkinen jauhelihakeitto lämmittää alkutalvesta.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Falafel-wrapit

Arki-illan pikaruoka syntyy nopeasti valmiista falafelpyöryköistä.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Täyteläinen tomaattikeitto basilikalla

Tuoreista ja säilötyistä tomaateista syntyy herkullinen keitto, joka viimeistellään ranskankermalla ja tuoreella basilikalla.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Lehtikaali-fetapasta

Lehtikaali ja feta sopivat mainiosti yhteen, sitruuna kruunaa tämän liiton.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Mausteinen curry paputempellä & riisiä

Tempeh on Indoneesiasta kotoisin olevaa fermentoinnin avulla soijapavuista valmistettua kasviproteiinia. Länsimaissa tempehiä tehdään myös herneestä ja pavuista.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Sinappi-smetanalohi ja murskatut perunat

Mehevä smetanalohi saa makua sinapista.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Broileribolognese

Klassikkopasta valmistuu tällä kertaa broilerinjauhelihasta.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Perinteinen siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto maistuu aina!

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Palvikinkku pizza & vihreä salaatti

4 aterian boksissa - Valmis tuoretaikina nopeuttaa pizzan valmistusta.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Uunissa haudutettua kirjolohta & couscousia

aikas uunilohi valmistuu yhdessä vuossa helposti.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Mausteinen kana-kookoskeitto

Kana-kookoskeitto lämmittää viileänä päivänä ja pitää flunssan loitolla!

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Halloumi-tomaattipasta

Herkullinen halloumipasta syntyy nopeasti ja on oiva arkiruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Wieninleikkeet, paahdetut perunat & coleslaw

Vain 4 aterian boksissa - Klassikkoleikkeet tarjotaan sesongissa olevan kaalin ja paahdettujen perunoiden kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Nopea “Kasvistagine” halloumilla & bulguria

Tagine on Pohjois-Afrikkalainen pataruoka, joka alkuperäisesti tehdään lihasta ja haudutetaan saviruukussa kypsäksi.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Paahdettu paprika-oliivipasta

Tässä pastassa mukaillaan Espanjalaisen Romesco-kastikkeen makua.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Savutofu-keitto

Tässäpä maukas vegaaninen “kalaton keitto” savutofulla.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Perinteinen jauhelihakeitto

Tämä kotiruokaklassikko pitää pintansa!

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Vapun pikalasagne härkiksellä

Huh, miten hyvää kasvisruokaa.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Porsaan fileepihvejä, perunoita & kermakastiketta

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, nopea kermakastike kruunaa annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Broilerifajitakset

Vain 4 aterian boksissa - Ruokaa rennosti ja maukkaasti meksikolaisittain.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Broileripihvit & riisiä

Broilerinjauhelihasta ja kasviksista syntyy maukkaat pihvit. Basmatiriisi ja raikas salaatti täydentävät annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Maukas tonnikala-pinaattipasta

Tonnikalasta ja tuoreesta pinaatista syntyy nopea ja ruokaisa pastaruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Mausteinen peruna-tofukeitto

Tässäpä oiva vegaaninen vastaisku viilenevään säähän.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Nopea lihapata “Stifado”, paahdettuja rosmariiniperunoita & feta-kurkkusalaattia

Vain 4 aterian boksissa - Stifado on Kreikkalainen pitkään haudutettu lihapata. Tässä nopeampi, mutta yhtä maukas versio.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Linssipyörykät, mausteinen tomaattikastike & pastaa

Nämä linssipyörykät peittoavat lihapyörykät mennen tullen! Tämä ruoka on vegaaninen ilman parmesaania.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Kasvis-borssikeitto

Keitot ovat täydellisiä arjen piristäjiä!

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Paahdettuja juureksia & tofua sienikastikkeella

Kaikki samalle pellille ja uuni hoitaa loput.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Mehevä lohi-perunapaistos

Mehevä perunapaistos lohella maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Halloumi-kasvispihvit & tsatsiki

Koukuttavan hyvää kasvisruokaa!

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Pasta Bolognese

Tällä reseptillä syntyy klassikkoruoan nopea arkiruokaversio, maussa se ei toki häpeile esikuvalleen yhtään ja maistuu varmasti kaikille.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Kermainen nakki-juurespata & keitetyt perunat

Vain 4 aterian boksissa - Pataruoat sopivat tähän vuodenaikaan kuin nenä päähän.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Mausteinen kalakeitto

Mausteinen keitto tuo lämpöä alkutalven arki-iltoihin.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Uunijuures-fetasalaatti

Uunissa paahdettuja juureksia ei välttämättä tarvitse kuoria ja tilli sopii niiden maustamiseen loistavasti.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Värikäs kanapata & couscous

Helppo ja maistuva broileriruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Kermainen ruusukaali-pekonipasta

4 reseptin boksissa - Ruusukaaleista ja pekonista syntyy herkullinen pasta.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Perinteinen pinaattikeitto ja kananmunat

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään kaurajuomaan. Lisäkkeeksi keitetään kananmunia.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Pasta alfredo härkissuikaleella

Klassikkopastan maistuva kasvisversio.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Linssi dahl & riisiä

Mausteinen linssipata vie makumatkalle Intiaan.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Bbq-lohta, paahdettuja perunoita ja appelsiini-punasipulisalaatti

Nopea ruoka syntyy lohifileestä ja perunoista. Maustamalla arkiset raaka-aineet muuttuvat uudeksi makuelämykseksi!

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Maukkaat dan dan possu-nuudelit & raikas porkkana-kurkkusalaatti

Tässä yksi ruokaboksin suosituimmista resepteistä!

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Kesäkurpitsa-broileripannu

Koukuttavan hyvää arkiruokaa yhdellä pannulla.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Texmex munakasrulla

4 reseptin boksissa - Munakasrulla on klassikko vuosien takaa!

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle