Reseptit

Viikko 7 (10.2-16.2) 2020

Lindströmin mureke uunissa & paahdettuja rosmariiniperunoita

Lindströmin pihvit muuntuvat helposti uunissa paahdettavaksi murekkeeksi, samalla pellillä valmistuvat myös rosmariiniperunat.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2) 2020

Kermainen savukalachowder

Chowder on amerikkalaisten suosikki keittoruoka, tällä kertaa se valmistetaan kylmäsavulohesta.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2) 2020

Tomaattinen broilericurry & basmatiriisiä

Mausteinen broilerikastike sopii talvipäivään.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2) 2020

Paahdettu kukkakaalipasta tuorejuustolla

4 aterian boksissa - Uunissa paahtaessa kukkakaaliin syntyy ihana pähkinäinen maku.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Kermainen on pot kanapata uunissa

Yhden padan ruoat ovat superherkullisia ja helppoja valmistaa.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Tomaattinen tonnikalapasta

Tonnikalapasta on ruokaisa ja maistuva arkiruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Maukas hirssi-kasvissalaatti & paistettua halloumia

Hirssi on vähemmän käytetty lisäke. Se on gluteeniton ja ravinteikas viljelyskasvi, joka soveltuu mainiosti arkiruokiin. Ei muuta kuin kokeilemaan.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Possupyörykät mausteisessa kookos-kasvisliemessä & jasminriisiä

4 aterian boksissa - Valmiista jauhelihataikinasta on helppo puristaa pyöryköitä suoraan pannulle.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Helppo broileri-stroganoff & keitettyjä perunoita sekä parsakaalia

Klassikko saa uuden ilmeen broilerista.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Herkullinen kasvissosekeitto & raejuustoa

Juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle. Ruokaisuutta tuo raejuusto ja siemenet.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Lämminsavulohi kulho bulgurilla

Värikästä ja ravitsevaa ruokaa talvipäivään.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Uunissa gratinoitu tomaattinen jauhelihapasta

4 reseptin boksissa - Maistuva tomaattinen jauhelihapasta valmistetaan tällä kertaa uunissa.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Mausteinen lohi-kasviscurry & riisinuudeleita

Lohesta syntyy oiva curry, johon kookosmaito tuo täyteläisyyttä.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia jogurttikastikkeella

Perunat , kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi. Tässä ruoassa perunoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Helppo ja maukas linssibolognese & täysjyväspagettia

Linsseistä valmistettu bolognese ei häpeile alkuperäiselle versiolle ollenkaan.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Munakoiso-chorizopaistos couscousin kera

4 aterian boksissa - Munakoiso ja chorizo paahtuvat super herkullisiksi uunissa. Seuraksi keitetään mintulla ja limellä maustettua couscousia. Makumatka maailmalle on valmis!

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Yrteillä maustettu tomaattinen lohipata & keitettyä kvinoaa

Kalasta on moneksi, tässäpä maukas tomaattinen pataruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Mausteinen bataattikeitto ja paistetut parsakaalit

Tästä ei sosekeitto enää parane! Inkivääri, curry ja korianteri tuovat keittoon tuulahduksen Intiasta.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Herkullinen satay-kana & riisiä

Pähkinäiset broilerinfileet tarjotaan riisin ja raikkaan kaalisalaatin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Herkkusieni-pekonipasta

4 aterian boksissa - Astetta parempi arki-illan pasta syntyy pekonista ja sienistä.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle