Reseptit

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Kermainen broileri-fenkolipasta

Fenkoli on aromaattinen viljelykasvi ja sopii loistavasti yhteen niin broileri kuin kalaruokien kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Pannulla paistettua kirjolohta, murskattuja perunoita & kermaviilikastiketta

Helppo ja hyvä kalaruoka. Murskatuista perunoista syntyy maukas lisäke.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Mausteinen kasvis-shakshuka

Shakshuka on Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä suosittu ruoka, joka sopii mainiosti loppuviikkoon.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Fetalla maustetut jauhelihapihvit & paahdettuja perunoita

4 aterian boksissa - Perunat ja parsakaali paahtuvat uunissa samalla kun paistat fetalla maustetut jauhelihapihvit.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Kaurapala-pasta ”Limonello” Pipsan tapaan

Super herkullinen vegeversio klassikkopasta “pollo limonellosta”. Käytä tuoretta inkivääriä rohkeasti reilun kokoinen pala.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Mausteinen kikherne-kasviscurry & kvinoaa

Ruokaisa kikherne-kasviscurry tarjotaan kvinoan kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Vegaaninen nakkikastike

Kotiruoka klassikon vegaaninen versio!

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä perinteiset letut saavat seuraksi tillikurkkuja ja raejuustoa.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Uunissa haudutettua kanaa & maissi-riisiä

Uunissa haudutettu broileri maustetaan sinapilla ja tarjotaan riisin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Maukas tonnikala-pinaattipasta

Arkiruokien supersankari!

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Juustohampparit & bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Itsetehdyt hampurilaiset ja bataattiranskikset sopivat loistavasti viikonlopun aloitukseen!

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Paahdettu perunasalaatti makkaroilla & marinoitua kaalia

Perunat ja makkarat paahtuvat samalla pellillä uunissa. Tässä oiva ruoka vuoden vaihteen juhlintaan!

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Kermainen savulohipasta

Kylmäsavulohesta syntyy takuuvarma ja nopea herkkuruoka arkeen.

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Mausteinen linssi-kookoskeitto

Ruokaisa ja maukas linssikeitto on uskomattoman helppo valmistaa.

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Maukkaat broileripitat & kesäkurpitsa-omenaslaw

4 reseptin boksissa - Pitaleivät täytetään broilerilla ja raikkautta tuo kesäkurpitsa-omenaslaw.

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Savutofu-kasviswokki

Herkullinen savutofu antaa wokille hyvän maun.

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Mausteinen porkkana-inkiväärikeitto & paistetut kikherneet

Inkiväärillä maustettu porkkanakeitto tuo väriä ja virtaa talvipäivään.

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Vegaaniset härkis-enchiladat

Härkiksestä ja tortilloista syntyy ruokaisat vegaaniset enchiladat, jotka kuorrutetaan veggie raasteella.

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Broileria pirteässä sitruuna-kermakastikkeessa & pastaa

Pastat ovat parhaita! Tässä broileri hautuu maukkaaksi sitruunalla maustetussa kermakastikkeessa.

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Kalapuikot Ruokaboksin tapaan & kermaviilikastike

Nämä itsetehdyt kalapuikot ovat helpot valmistaa ja voittavat valmispuikot mennen tullen.

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Perinteinen nakkikeitto

Nakkikeitto on kotiruokien kestosuosikki.

Katso resepti tästä

Viikko 1 (30.12-5.1.2020) 2020

Maukkaat jauheliha-enchilladat

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan meksikolaisittain!

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Savustettua possua, uunissa paahdettua ”rosollia” & punaviinikastiketta

Juurekset ja omenat paahtuvat maukkaaksi uunissa miedosti savustetun porsaanlihan kanssa. Seuraksi tarjoillaan punaviinikastiketta.

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Mausteinen kasvispasta kaurapalalla

Erittäin maukas ja nopea kasvispasta arkeen. Tämä ruoka on vegaaninen.

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Fenkolilla maustettu lohikeitto

Perinteinen lohikeitto saa uuden upean twistin fenkolista.

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Karitsapyörykät ja couscous

4 aterian boksissa - Nyt tuulee Pohjois-Afrikasta. Tässä herkullinen ruoka joulupyhien aikaan.

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Tomaattinen palak paneer halloumilla

Tässä ruoassa on maut kohdallaan!

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Paahdettu kukkakaalipasta

Uunissa paahtaessa kukkakaaliin syntyy ihana pähkinäinen maku.

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Herkullinen nachovuoka nyhtökauralla

Nachovuoka joulun pyhille syntyy tällä kertaa nyhtökaurasta.

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Yhden pellin lihamureke ja uunijuurekset

Perinteinen lihamureke valmistuu samalla pellillä uunijuuresten kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Pasta alfredo kanalla

Tässä erittäin maukas Italialaisen kokin mukaan nimetty pastaruoka koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 52 (23.12-29.12) 2020

Uunimakkara & perunamuusi

4 aterian boksissa - El classico!

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Kermainen broileripata & riisiä

Herkullinen broileriruoka kruunataan basmatiriisillä.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Lohi-kasvispannu uunissa ja raikas salaatti

Lohi ja kasvikset uunipannuun, mausteet kyytiin, hetkeksi uuniin ja ruoka on valmista!

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

One pot jauhelihapasta

Yhdessä isossa kattilassa syntyvä jauhelihapasta on arjen helpottaja parhaimmillaan.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Peruna-vuohenjuustomunakas uunissa ja tomaatti-rucolasalaatti

4 aterian boksissa - Uunissa paistuva munakas on helppo valmistaa ja vuohenjuusto sopii mukaan täydellisesti.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Mausteinen bataattikeitto ja paistetut parsakaalit

Tästä ei sosekeitto enää parane! Inkivääri, curry ja korianteri tuovat keittoon tuulahduksen Intiasta.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Uunissa paahdettuja kasviksia & falafeleja

Miten helppoa, kun kaikki raaka-aineet paahtuvat samalla pellillä, nam!

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Vegaaninen sieni-pinaattipasta

Pastalla parempi arki!

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Täyteläinen tomaattikeitto ja lämpimät leivät

Yksinkertaisesti hyvää!

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Helppo jauheliha-stroganoff & perunamuusi

Tätä kastiketta ei tarvitse tunteja haudutella, mutta maku on tuttu siitä huolimatta.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Kermainen savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 51 (16.12-22.12) 2020

Pekoniin käärittyä broileria, paahdettuja perunoita & vihreää salaattia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut lohkoperunat täydentävät aterian.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Katkarapu-nuudeliwok “pad thai”

Pad thai on Thaimaalainen versio pyttipannusta.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Makkara one pot & vihreä salaatti

4 aterian boksissa - Kun kaikki ainekset päätyvät samaan vuokaan, on ruoanlaitto todella helppoa.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Mausteinen jauhelihakeitto

Meksikolaishenkinen jauhelihakeitto lämmittää alkutalvesta.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Falafel-wrapit

Arki-illan pikaruoka syntyy nopeasti valmiista falafelpyöryköistä.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Täyteläinen tomaattikeitto basilikalla

Tuoreista ja säilötyistä tomaateista syntyy herkullinen keitto, joka viimeistellään ranskankermalla ja tuoreella basilikalla.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Sitruunainen lehtikaali-fetapasta

Lehtikaali ja feta sopivat mainiosti yhteen, sitruuna kruunaa tämän liiton.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Mausteinen kasviscurry paputempellä & riisiä

Tempeh on Indoneesiasta kotoisin olevaa fermentoinnin avulla soijapavuista valmistettua kasviproteiinia. Länsimaissa tempehiä tehdään myös herneestä ja pavuista.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Sinappi-smetanalohi ja murskatut perunat

Mehevä smetanalohi saa makua sinapista.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Broileribolognese

Klassikkopasta valmistuu tällä kertaa broilerinjauhelihasta.

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Perinteinen siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto maistuu aina!

Katso resepti tästä

Viikko 50 (9.12-15.12) 2020

Palvikinkku pizza & rucolasalaatti

4 aterian boksissa - Valmis tuoretaikina ja tomaattikastike nopeuttaa pizzan valmistusta.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle