Reseptit

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Uunissa haudutettua kirjolohta & couscousia

aikas uunilohi valmistuu yhdessä vuossa helposti.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Mausteinen kana-kookoskeitto

Kana-kookoskeitto on maukas ja ruokaisa keitto kevätpäiviin.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Tomaattinen halloumipasta

Herkullinen halloumipasta syntyy nopeasti ja on oiva kasvisruoka arkeen.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Wieninleikkeet, paahdetut perunat & coleslaw

Vain 4 aterian boksissa - Klassikkoleikkeet tarjotaan sesongissa olevan kaalin ja paahdettujen perunoiden kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Nopea “Kasvistagine” halloumilla & bulguria

Tagine on Pohjois-Afrikkalainen pataruoka, joka alkuperäisesti tehdään lihasta ja haudutetaan saviruukussa kypsäksi.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Paahdettu paprika-oliivipasta

Tässä pastassa mukaillaan Espanjalaisen Romesco-kastikkeen makua.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Savutofu-keitto

Tässäpä maukas vegaaninen “kalaton keitto” savutofulla.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Perinteinen jauhelihakeitto

Tämä kotiruokaklassikko pitää pintansa!

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Vapun pikalasagne härkiksellä

Huh, miten hyvää kasvisruokaa.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Porsaan fileepihvejä, perunoita & kermakastiketta

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, nopea kermakastike kruunaa annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 49 (2.12-8.12) 2020

Helpot ja herkulliset broilerifajitakset

Vain 4 aterian boksissa - Loppuviikosta on aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti texmex hengessä.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Broileripihvit & riisiä

Broilerinjauhelihasta ja kasviksista syntyy maukkaat pihvit. Basmatiriisi ja raikas salaatti täydentävät annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Maukas tonnikala-pinaattipasta

Arkiruokien supersankari!

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Mausteinen peruna-tofukeitto

Tässäpä oiva vegaaninen vastaisku viilenevään säähän.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Nopea lihapata “Stifado”, paahdettuja rosmariiniperunoita & feta-kurkkusalaattia

Vain 4 aterian boksissa - Stifado on Kreikkalainen pitkään haudutettu lihapata. Tässä nopeampi, mutta yhtä maukas versio.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Linssipyörykät, mausteinen tomaattikastike & pastaa

Nämä linssipyörykät peittoavat lihapyörykät mennen tullen! Tämä ruoka on vegaaninen ilman parmesaania.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Kasvis-borssikeitto

Keitot ovat täydellisiä arjen piristäjiä!

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Paahdettuja juureksia & tofua sienikastikkeella

Kaikki samalle pellille ja uuni hoitaa loput.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Mehevä lohi-perunapaistos uunissa

Samassa astiassa haudutetuista perunoista ja kirjolohesta syntyy herkullinen arkiruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Halloumi-kasvispihvi, tsatsiki & sitruunalla maustettua bulguria

Koukuttavan hyvää kasvisruokaa!

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Perinteinen bolognesekastike täysjyväspagetilla

Klassikkopastan nopeampi versio ei häpeile alkuperäiselle yhtään.

Katso resepti tästä

Viikko 48 (25.11-1.12) 2020

Kermainen nakki-juurespata & keitetyt perunat

Vain 4 aterian boksissa - Pataruoat maistuvat talvipäivänä. Nakeista valmistettu pata ei vaadi mahdottoman pitkää haudutusaikaa.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Mausteinen kalakeitto

Mausteinen keitto tuo lämpöä alkutalven arki-iltoihin.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Uunijuures-fetasalaatti

Uunissa paahdettuja juureksia ei välttämättä tarvitse kuoria ja tilli sopii niiden maustamiseen loistavasti.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Värikäs kanapata & couscous

Helppo ja maistuva broileriruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Kermainen ruusukaali-pekonipasta

4 reseptin boksissa - Ruusukaaleista ja pekonista syntyy herkullinen pasta.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Perinteinen pinaattikeitto ja kananmunat

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään kaurajuomaan. Lisäkkeeksi keitetään kananmunia.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Pasta alfredo härkissuikaleella

Pastat ovat parhaita! Tässä klassikkopastan maistuva kasvisversio.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Linssi dahl & riisiä

Mausteinen linssipata vie makumatkalle Intiaan.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Bbq paahdettua lohta, lohkoperunoita & appelsiinisalaattia

Nopea ruoka syntyy lohifileestä ja perunoista. Maustamalla arkiset raaka-aineet muuttuvat uudeksi makuelämykseksi!

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Maukkaat dan dan possu-nuudelit & raikas porkkana-kurkkusalaatti

Tässä yksi ruokaboksin suosituimmista resepteistä! Kiinalaista katuruokaa parhaimmillaan.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Kesäkurpitsa-broileripannu riisillä

Koukuttavan hyvää arkiruokaa yhdellä pannulla.

Katso resepti tästä

Viikko 47 (18.11-24.11) 2020

Texmex munakasrulla

4 reseptin boksissa - Munakasrulla on klassikko vuosien takaa!

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Maukas jauheliha gulassi & perunoita

Gulassi on Unkarilainen perinneruoka. Tällä kertaa helppo pata valmistuu jauhelihasta.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Kermainen savulohipasta

Kylmäsavulohesta syntyy takuuvarma ja nopea herkkuruoka arkeen.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Uunikanaa Lyonin tapaan & riisiä

Tässä perinteinen Ranskalainen viinietikalla maustettu kotiruoka Ruokaboksin tyyliin.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Maukas punajuurikeitto & lämpimät leivät

Punajuurikeiton kanssa maistuvat lämpimät juustoleivät.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Mausteinen kasvispasta kaurapalalla

Erittäin maukas ja nopea kasvispasta arkeen. Tämä ruoka on vegaaninen.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Paahdettu munakoiso-couscoussalaatti & sitruunajogurttia

Makumatka suuntaa tällä kertaa Pohjois-Afrikkaan. Uunissa paahdettu munakoiso maistuu herkulliselle couscousin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Porkkana-palsternakkakeitto, raejuustoa ja siemeniä

Sesongin juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Paistettua lohta, perunamurskaa & kermaviilikastiketta

Helppo ja hyvä kalaruoka. Perunamurska saa makua sitruunasta.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Perinteinen makaronilaatikko

Kaikkien suosikki!

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Kanaa kookos-currykastikkeessa & riisiä

Maistuva broilerikastike valmistuu hetkessä.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (11.11-17.11) 2020

Helppo paahtispizza

4 aterian boksissa - Paahtispizza on ratkaisu silloin, kun viikko painaa harteita, mutta kaipaa jotain hyvää ja ruokaisaa - 4 aterian boksissa.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Täyteläinen tomaattikeitto basilikalla

Tuoreista ja säilötyistä tomaateista syntyy herkullinen keitto, joka viimeistellään ranskankermalla ja tuoreella basilikalla.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Porsaan fileepihvit & uunijuureksia

Uunissa paahdetut sesongin juurekset ovat uskomattoman maukkaita.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Helpot ja herkulliset broilerifajitakset

Vain 4 aterian boksissa - Loppuviikosta on aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti texmex hengessä.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Sitruunainen lehtikaali-katkarapupasta

Vain 4 aterian boksissa - Raikas ja nopea pasta katkaravuista ja lehtikaalista.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Mausteinen peruna-tofukeitto

Tässäpä oiva vegaaninen vastaisku viilenevään säähän.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Tortillat tomaattisella nyhtökaura-täytteellä

Nyt on aika herkutella!

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Kesäkurpitsa-fetapasta

Raikas pasta piristää arkea.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Perinteinen lohikeitto

Lohikeitto on perinteinen arkiruoka. Tässä versiossa uutta makua tuo sitruunan mehu.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Tomaattinen lihapullapasta

Ai että on maukasta, lihapullapasta on monien suosikkiruoka. Tässä helpotusta tuo valmiiksi pyöritellyt lihapullat.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Kermainen possupata & keitettyä ohraa

Porsaanlihasta hautuu täyteläinen pataruoka, kotimainen ohra on oiva vaihtoehto riisille.

Katso resepti tästä

Viikko 45 (4.11-10.11) 2020

Broileri-kasvis one pot uunissa & vihreä salaatti

Vain 4 aterian boksissa - Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta sen jälkeen uuni hoitaa loput.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle