Reseptit viikolla 13

Perinteinen siskonmakkarakeitto & ruisleipää (fondi. sis maitoa)

Siskonmakkarakeitto maistuu aina! Keiton valmistusta nopeuttaa valmiiksi kuoritut keittojuurekset. Lisäksi herkutellaan ruisleivällä.

Slaavilainen lohiseljanka (L,G)

Perinteinen seljanka on tomaattipohjainen kalakeitto. Keiton maustaa kaprikset ja se viimeistellään ranskankermalla.

Espanjalainen chorizo-lehtikaalipasta (L)

4 aterian boksissa - Tämän mausteisen pastan tähtinä loistavat chorizo ja sesongissa oleva lehtikaali.

Helppo ja maukas broileripasta

Broilerinjauhelihasta valmistuu herkullinen ja nopea pasta.

Ruokaboksin palvikinkku-pizza

4 aterian boksissa - Nyt on aika herkutella pizzalla. Valmis tuoretaikina nopeuttaa pizzan valmistusta.

Uunijuures-kvinoasalaatti & feta-jogurttikastiketta

Paahdetut juurekset maistuvat maukkailta ja feta-jogurttikastike kruunaa annoksen.

Sinappi-smetana kuorrutettua uunilohta & murskattuja perunoita

Sinappi-smetanahuntu tekee uunilohesta ihanan mehevän. Murskatut perunat ja salaatti täydentävät tämän komeuden.

Mausteinen kasvispasta kaurapalalla

Maukas ja nopea kasvispasta kaurapalasta helpottamaan kiireistä arkea! Tämä ruoka on vegaaninen.

Broileria korianteri-kookoskastikkeessa & riisiä

Mausteinen broilerikastike viimeistellään korianterilla ja limen mehulla.

Savutofu-kasviswokki

Herkullinen savutofu antaa wokille hyvän maun.

Täyteläinen purjo-perunasosekeitto & siemennäkkäreitä

Ruokaisa perunoista tehty sosekeitto saa täyteläisyyttä kaurakermasta, lisäkkeeksi paistetaan kikherneitä.