Reseptit viikolla 14

Tomaattinen kikherne-lehtikaali”stew” & riisiä (V,G)

Kikherneistä, lehtikaalista ja tomaatista syntyy mausteinen muhennos, joka tarjoillaan riisin kanssa.

Kermainen Pasta Alfredo kanalla (L)

Pasta Alfredo on italialaisen kokin mukaan nimetty klassinen arkiruoka. Ruokakerma tuo pastaan täyteläisyyttä.

Bataattikeitto, raejuustoa & tuoretta ruisleipää (L)

Makea bataatti soveltuu moneen ruokaan, kasvissosekeitossa se pääsee oikeuksiinsa täyteläisen kookosmaidon kanssa. Keiton kanssa syödään raejuustoa ja Ruokaboksin ruisleipää.

Helppo yhden pellin lihamureke & uunikasvikset (G,L)

Valmis lihamureke nopeuttaa ruoanlaittoa. Tämä ruoka valmistuu kätevästi yhdellä pellillä. Super helppoa ja maukasta arkiruokaa.

Juustoinen uunimakkara & murskatut perunat

4 aterian boksissa - El classico! Loppuviikon herkkuruoka on tässä - yksinkertaista, mutta takuulla herkullista.

Maukas koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia kermaviilikastikkeella

Perunat, kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi. Tässä ruoassa perunoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria, jolloin aikaa ei mene niin kauaa.

Kermainen kylmäsavulohi-pinaattipasta

Tässä kermainen savulohipasta, jota ei voi vastustaa.

Itämainen jauhelihapata & keitettyjä aterianjyviä

Tässä uusia makuja jauhelihapadan maustamiseen. Kotimaiset ateriajyvät ovat oiva korvike riisille.

Vegeburgerit ja bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan kasvisburgereilla!

Tomaattinen gratinoitu pastavuoka kaurajauhiksella

Uunissa gratinoidut pastaruoat maistuvat varmasti kaikille.