Reseptit

Viikko 14 (30.3-5.4)

Itämainen jauhelihapata & keitettyjä aterianjyviä

Tässä uusia makuja jauhelihapadan maustamiseen. Kotimaiset ateriajyvät ovat oiva korvike riisille.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4)

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia jogurttikastikkeella

Perunat , kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi. Tässä ruoassa perunoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4)

Vegeburgerit ja bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan kasvisburgereilla!

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4)

Tomaattinen gratinoitu pastavuoka kaurajauhiksella

Uunissa gratinoidut pastaruoat maistuvat varmasti kaikille.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4)

Mausteinen kikherne-lehtikaalimuhennos & riisiä

Herkullinen kasvismuhennos nautitaan mintun ja riisin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4)

Herkullinen kasvissosekeitto & raejuustoa

Juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle. Ruokaisuutta tuo raejuusto ja siemenet.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4)

Yhden pellin lihamureke ja uunijuurekset

Perinteinen lihamureke valmistuu samalla pellillä uunijuuresten kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4)

Pasta alfredo kanalla

Tässä erittäin maukas Italialaisen kokin mukaan nimetty pastaruoka koko perheelle.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle