Reseptit viikolla 17

Uunissa haudutettua kanaa riisipedillä & salaattia (L)

Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta sen jälkeen valmistuu kuin itsestään - kana paahtuu uunissa maukkaaksi samassa vuossa kasvisten ja riisin kanssa.

Perinteinen pinaattikeitto tuoreesta pinaatista, keitettyjä kananmunia & ruisleipää (L)

Perinteinen pinaattikeitto valmistuu tuoreesta pinaatista. Lisäksi keitetään tietysti kananmunia ja herkutellaan ruisleivällä.

Mureat porsaan fileepihvit, juustoinen kukkakaaligratiini & sitruunainen gremolata

Gremolata on klassinen italialainen yrttikastike, joka sopii mainiosti paistetun possun seuraksi. Lisäkkeeksi tehdään herkullista juustoista kukkakaaligratiinia.

Kaurapaloja satay-kastikkeessa, nuudeleita & omena-kurkkusalaattia

Pähkinäiset kaurapalat tarjotaan nuudeleiden ja raikkaan omena-kurkkusalaatin kanssa.

Raikas kvinoa-fetasalaatti

Kesään sopii erinomaisesti erilaiset ruokaisat salaatit. Tällä viikolla Ruokaboksista löytyy kvinoaa ja fetajuustoa yhdistävä raikas salaatti.

Vegeburgerit ja bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan kasvisburgereilla!

Katkarapu-kesäkurpitsapasta

Keväinen pasta syntyy katkaravuista ja kesäkurpitsasta.

Thaimaalainen broileripyörykkäcurry & riisiä

Lempeän mausteinen curry syntyy broileripyöryköistä.

Paahdettu bataatti-rucolapasta

Bataatti on herkullinen ja moneen ateriaan sopiva juures.

Jauheliha-nachopelti

Herkkujen herkku!

Herkullinen tonnikalapasta

Helppo ja nopea pastaruoka maistuu kaikille.