Reseptit viikolla 25

Paahdettu kukkakaali-kikhernesalaatti & feta-jogurttikastiketta

Ihana kukkakaali paahdetaan meheväksi uunissa. Kikherneet tuovat salaattiin ruokaisuutta ja koko komeus kruunataan fetaisella jogurttikastikkeella.

Mureat porsaan fileepihvit kermakastikkeella & keitettyjä perunoita ja parsakaaleja

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, jonka nopea kermakastike kruunaa.

Uunissa gratinoidut vegaaniset enchiladat

Nyt herkutellaan maukkailla härkiksestä valmistuvilla rapeilla enchiladoilla.

Perinteinen jauhelihakeitto

Tämä kotiruoka klassikko pitää pintansa ja maistuu varmasti kaikille.

Maukkaat possupyörykät, riisiä & marinoitua lehtikaalia

4 aterian boksissa - Porsaan jauhelihasta syntyy pyöryköitä Kaakkois-Aasian makumaailman mukaan, marinoitu lehtikaali tuo annokseen raikkautta.

Broileri-kesäkurpitsafrittata

Kesäkurpitsa mehevöittää italialaisen uunimunakkaan, frittatan.

Kermainen tomaatti-sienipasta

Tässä pastassa kermaisuuden tuo kaurakerma, joten pasta on vegaaninen. Niin herkullista!

Broileri-gnocchivuoka ja vihreä salaatti

4 aterian boksissa - Tämä on yksi ruokaboksin suosituimmista ruoista.

Paistettua lohta, perunoita & vihreää salaattia

Tässä varmasti monelle tuttu kesäruoka!

Vapun pikalasagne kaurajauhiksella

Huh, miten hyvää kasvisruokaa.