Reseptit

Viikko 3 (14.1-20.1)

Täyteläinen nakkistroganoff

Arkiklassikko tekee paluun! Juju piilee lisäkkeeksi keitettävissä jauhoisissa perunoissa – ne sopivat mitä parhaiten lautaselle muussattavaksi.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (14.1-20.1)

Tofu-fritterit, basilikakastike & kurkumariisi

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa tofusta.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (14.1-20.1)

Maukkaat broileripitat & kesäkurpitsa-omenaslaw

4 reseptin boksissa - Pitaleivät täytetään broilerilla ja raikkautta tuo kesäkurpitsa-omenaslaw.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (14.1-20.1)

Perinteinen pinaattikeitto ja kananmunat

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään kaurajuomaan. Lisäkkeeksi keitetään kananmunia.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (14.1-20.1)

Peruna-vuohenjuustofrittata uunissa ja rucolasalaattia

Ruokaisa frittata kypsyy uunissa meheväksi.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (14.1-20.1)

Uunissa haudutettua broileria riisipedillä & jogurttikastiketta

Tämä klassikkoruoka kypsyy itsekseen uunissa.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle