Reseptit viikolla 32

BBQ-paahdetut broilerinkoivet, paahdettuja lohkoperunoita & salaattia (L,G)

Naapurin Maalaiskanan broilerinkoivet maustetaan BBQ-kastikkeella. Perunat ja koivet paahtuvat kätevästi samalla uunipellillä. Lisäksi valmistetaan kastike Maitokolmion kermaviilistä. Salaatti valmistuu Järvikylän salaatista ja Närpiön Vihannesten kirsikkatomaateista.

Pirteän sitruunainen lehtikaalipasta vegaanisella ”fetajuustolla” (V)

Ruokaisa lehtikaali ja kirpeä sitruuna sopivat mainiosti yhteen. Siemenet tuovat pastaan rapeutta ja vegaaninen “fetajuusto” kruunaa annokset.

Mausteinen makkara one pot Ruokaboksin tapaan (G,L)

Makkarapelti sopii loistavasti kesään. Hieman pilkkomista, mutta sitten uuni hoitaa loput.

Ruokaboksin herkulliset lohitacot (L)

Tico, tico! Nyt herkutellaan nopeasti valmistuvilla lohitacoilla.

Paahdettu kukkakaalisosekeitto, rapeita jälkiuunilastuja & siemeniä

Paahdetuista kukkakaaleista syntyy maukas keitto, joka viimeistellään kaurakermalla. Ruokaisuutta keittoon tuovat valkoiset pavut. Keiton kanssa rouskuu mukavasti rapeat lastut.

Mausteinen tomaatti-mifupasta

Viikko on mukava aloittaa kokkaamalla ruoaksi helppo ja maukas pasta.

Kermainen kanakeitto

Kanakeitto on maukas keittoruoka koko perheelle.

Mausteiset jauhelihatacot

Tacoilla sopii herkutella!

Katkarapu-kvinoakulho

Tässä raikas kulhoruoka kesään.

Tofu-fritterit, basilikakastike & kurkumariisi

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa tofusta.

Vapun spagettivuoka

Tämä maistuu varmasti kaikille!