Reseptit

Viikko 33 (10.8-16.8)

Manteleilla kuorrutettua kirjolohta ja perunamuusia

Klassikkokuorrutus tekee lohesta erittäin maistuvan ja mehevän. Perunamuusi valmistuu samalla, kun lohi paahtuu uunissa.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Herkullinen kasvissosekeitto & raejuustoa

Ihanista juureksista valmistuu sosekeitto, joka saa täyteläisyyttä tuorejuustosta. Tämä ruoka maistuu kaikille ja on superherkullista!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Lihapullia, paahdettua paprikaa ja loaded potatoes

Tässä ruoassa lihapullat, paprikat ja perunat paahdetaan samalla pellillä. Arkeasi helpottaa valmiiksi pyöritellyt mehevät lihapullat. Loaded potatoesit ovat kuorrutettuja perunoita. Tässä reseptissä niiden kuorrutteena on juustoa, kesäsipulia ja chiliä.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Pestobroileria ja sitruunaista yrtti-pastasalaattia

4 aterian boksissa - Tämä herkullinen loppuviikon ruoka on maistuva ja raikas. Täyttävä pastasalaatti tarjoillaan aidolla pestolla marinoidun kanan kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Mausteinen tomaatti-mifupasta

Viikko on mukava aloittaa kokkaamalla ruoaksi helppo ja maukas pasta.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Couscous-halloumisalaatti ja jogurttikastiketta

Mahtavan makuinen halloumi paistetaan rapeaksi ja tarjoillaan herkullisen couscoussalaatin ja raikkaan jogurttikastikkeen kera. Ruokaisaa ja nopeaa!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Punajuuripihvejä, murskattuja perunoita ja yrttikastiketta

Tämän hieman työläämmän reseptin kokkaaminen todella kannattaa! Itse tehdyt punajuuripihvit ovat meheviä ja maistuvat jokaiselle. Kaurafraicheen tehdyllä yrttikastikkeella viimeistellään annokset.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Paistettua kirjolohta, kurkku-jogurttikastiketta ja keitettyjä perunoita

Rapeaksi paistettu lohi ja raikas kurkku-jogurttikastike sopivat mainiosti keitettyjen perunoiden kanssa. Perinteistä ja yksinkertaista kotiruokaa, mutta niin herkullista!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Perinteinen pinaattikeitto tuoreesta pinaatista ja keitettyjä kananmunia

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään tuoreesta pinaatista. Lisukkeeksi keitetään tietysti kananmunia ja rapeat jälkiuunilastut rouskuvat mukavasti keiton kaverina!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Jauhelihafrikadellit tomaattikastikeessa ja couscousia

Nämä jauhelihafrikadellit hautuvat kypsiksi maukkaassa tomaattikastikeessa. Kastikkeessa hauduttaminen pitää lihapyörykät mehevinä ja maukkaina.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Kananugetteja Ruokaboksin tapaan, paahdettuja perunoita ja limedippiä

4 aterian boksissa - Nämä herkulliset nugetit sopivat erinomaisesti loppuviikon herkuksi. Lisukkeena paahdettua perunaa ja limedippiä

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle