Reseptit

Viikko 33 (10.8-16.8)

Paistettua kirjolohta, kurkku-jogurttikastiketta ja keitettyjä perunoita

Rapeaksi paistettu lohi ja raikas kurkku-jogurttikastike sopivat mainiosti keitettyjen perunoiden kanssa. Perinteistä ja yksinkertaista kotiruokaa, mutta niin herkullista!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Perinteinen pinaattikeitto tuoreesta pinaatista ja keitettyjä kananmunia

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään tuoreesta pinaatista. Lisukkeeksi keitetään tietysti kananmunia ja rapeat jälkiuunilastut rouskuvat mukavasti keiton kaverina!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Jauhelihafrikadellit tomaattikastikeessa ja couscousia

Nämä jauhelihafrikadellit hautuvat kypsiksi maukkaassa tomaattikastikeessa. Kastikkeessa hauduttaminen pitää lihapyörykät mehevinä ja maukkaina.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8)

Kananugetteja Ruokaboksin tapaan, paahdettuja perunoita ja limedippiä

4 aterian boksissa - Nämä herkulliset nugetit sopivat erinomaisesti loppuviikon herkuksi. Lisukkeena paahdettua perunaa ja limedippiä

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle