Reseptit

Viikko 37 (9.9-15.9)

Possu-kasviswokki ja riisiä

Possuwokin avulla makumatka suuntautuu itään, aromaattinen jasminriisi täydentää annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Kermainen savukalachowder

Chowder on amerikkalaisten suosikki keittoruoka, tällä kertaa se valmistetaan kylmäsavulohesta.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Hedelmäinen broileri-couscoussalaatti

Ryyneistä tehtävät salaatit ovat ruokaisia ja nopeita valmistaa. Tässä salaatissa hedelmät ja liha yhdistyvät maukkaaksi kokonaisuudeksi.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Uunissa paahdetut bataatit & paistettua härkistä

Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen mausteista härkista.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Couscoussalaatti paahdetuista juureksista & sitruunajogurttia

Ryyneistä ja juureksista syntyy tässä ohjeessa ruokaisa salaatti.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Kermainen nyhtökaurapata & perunat

Tässä täyteläinen pataruoka, joka maistuu varmasti jokaiselle.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Tofu-parsakaalipaistos riisillä

Filippiiniläisestä adobosta vaikutteita saaneesta ruoasta ei puutu makua!

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Mehevä lohi-perunapaistos uunissa

Samassa astiassa haudutetuista perunoista ja kirjolohesta syntyy herkullinen arkiruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Perinteinen bolognesekastike täysjyväspagetilla

Klassikkopastan nopeampi versio ei häpeile alkuperäiselle yhtään.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Helpot ja herkulliset broilerifajitakset

Vain 4 aterian boksissa - Loppuviikosta on aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti texmex hengessä.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle