Reseptit

Viikko 37 (9.9-15.9)

Possu-kasviswokki ja riisiä

Possuwokin avulla makumatka suuntautuu itään, aromaattinen jasminriisi täydentää annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Savukalachowder

Chowder on amerikkalaisten suosikki keittoruoka, tällä kertaa se valmistetaan kylmäsavulohesta.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Hedelmäinen broileri-couscoussalaatti

Ryyneistä tehtävät salaatit ovat ruokaisia ja nopeita valmistaa. Tässä salaatissa hedelmät ja liha yhdistyvät maukkaaksi kokonaisuudeksi.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Uunissa paahdetut bataatit & paistettua härkistä

4 reseptin boksissa - Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen mausteista härkista.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Couscoussalaatti paahdetuista juureksista & feta-sitruunajogurttia

Kotimaiset uuden sadon juurekset ovat nyt parhaimmillaan. Ryyneistä ja juureksista syntyy tässä ohjeessa ruokaisa salaatti.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Kermainen nyhtökaurapata & perunat

Tässä täyteläinen pataruoka, joka maistuu varmasti jokaiselle.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Tofu-parsakaalipaistos riisillä

Filippiiniläisestä adobosta vaikutteita saaneesta ruoasta ei puutu makua!

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Pasta Bolognese

Tällä reseptillä syntyy klassikkoruoan nopea arkiruokaversio, maussa se ei toki häpeile esikuvalleen yhtään ja maistuu varmasti kaikille.

Katso resepti tästä

Viikko 37 (9.9-15.9)

Broilerifajitakset

4 aterian boksissa - Loppuviikosta onkin aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti meksikolaisittain. Fajitasateria on mukava tapa aloittaa viikonloppu.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle