Reseptit

Viikko 46 (13.-19.11.)

Chorizo-katkarapupasta

Chorizomakkara ja katkaravut luovat mainion ja maistuvan liiton tässä pastareseptissä. Tilli-kurkut tuovat ripauksen raikkautta annokseen.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (13.-19.11.)

Peruna-linssicurry

Kotimaisesta perunasta on moneksi - tässä intialaisen curryn pääraaka-aineeksi. Peruna-linssicurry maistuu nuudeleiden kera ja annosta raikastaa omena-kurkkusalaatti.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (13.-19.11.)

Jauheliha-minestrone

Kattilallinen italialaista ruokaperinnettä omassa keittiössäsi? Kyllä, tämä minestrone tuo italialaista tunnelmaa kotisi arki-iltaan. Nautitaan marinoitujen minitomaattien kera.

Katso resepti tästä

Viikko 46 (13.-19.11.)

Broileri fajitakset

Loppuviikosta onkin aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti meksikolaisittain. Fajitasateria on mukava tapa aloittaa viikonloppu.

Katso resepti tästä