Viikko 47 (18.11-24.11)
Mausteinen kalakeitto
Mausteinen keitto tuo lämpöä alkutalven arki-iltoihin.
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
Mausteinen keitto tuo lämpöä alkutalven arki-iltoihin.
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
Uunissa paahdettuja juureksia ei välttämättä tarvitse kuoria ja tilli sopii niiden maustamiseen loistavasti.
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
Helppo ja maistuva broileriruoka.
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
4 reseptin boksissa - Ruusukaaleista ja pekonista syntyy herkullinen pasta.
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään kaurajuomaan. Lisäkkeeksi keitetään kananmunia.
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
Klassikkopastan maistuva kasvisversio.
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
Mausteinen linssipata vie makumatkalle Intiaan.
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
Nopea ruoka syntyy lohifileestä ja perunoista. Maustamalla arkiset raaka-aineet muuttuvat uudeksi makuelämykseksi!
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
Tässä yksi ruokaboksin suosituimmista resepteistä!
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
Koukuttavan hyvää arkiruokaa yhdellä pannulla.
Katso resepti tästäViikko 47 (18.11-24.11)
4 reseptin boksissa - Munakasrulla on klassikko vuosien takaa!
Katso resepti tästä