Reseptit viikolla 50

Tofu-parsakaalipaistos riisillä

Filippiiniläisestä adobosta vaikutteita saaneesta ruoasta ei puutu makua!

Koskenlaskijan kalakeitto

Sulatejuusto tekee kalakeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Helppo pekoni-hernepasta

Tämä nopea ja helppo pasta on koukuttavan hyvää!

Parmesaani-pyörykät ja pesto-perunamurska

Vain 4 aterian boksissa.

Tofu-parsakaalipaistos riisillä

Filippiiniläisestä adobosta vaikutteita saaneesta ruoasta ei puutu makua!

Tomaattinen mifupasta

Tässäpä ruokaisa pasta!

Myskikurpitsacurry

Juuri sopivan mausteinen myskikurpitsacurry lämmittää mukavasti.

Tomaattinen mifupasta

Tässäpä ruokaisa pasta!

Kinkkukiusaus

Kinkkukiusaus hautuu uunissa meheväksi.

Jauhelihakeitto

Tämä kotiruokaklassikko pitää pintansa!

Broileri-gnocchivuoka ja tomaatti-salaatti

Vain 4 aterian boksissa.