Reseptit viikolla 20

Kermainen munakoisopasta (V)

Kermainen pasta saa tällä kertaa makua paistetusta munakoisosta ja sienistä. Annokset viimeistellään rapeilla siemenillä.

Maistuvat savukalapihvit, perunamurskaa & kermaviilikastiketta (L,G)

Joskus arki vaatii helpotusta, tällä kertaa sen tuo valmiit savukalapihvit. Lisäkkeeksi valmistetaan kuitenkin itse perunamurskaa ja kermaviilikastiketta.

Ruokaisa maalaissalaatti rapealla pekonilla & kananmunilla (G,L)

Maalaissalaatti on maukas kesäinen ruoka. Tuoreet tämän kesän kasvikset, rapea pekoni ja ruokaisuutta tuovat kananmunat ovat täydellinen yhdistelmä. Tällä kertaa salaatinkastikkeena toimii kevyt kermaviilikastike.

Mausteinen kanawokki nuudeleilla (M)

Tässä reseptissä kokataan wokkia, joka vie makumatkalle kohti Aasiaa! Makumatkat ovat mainio tapa tutustua erilaisiin ruokiin ja uusiin makuihin. Ja mikä parasta, lähtö matkalle on juuri silloin kun sinä haluat!

Perinteinen pasta alla carbonara (L)

Maukas klassikkopasta Italiasta. Tämä herkullinen pasta maistuu varmasti kesäpäivän jälkeen.

Mausteinen punertava shakshuka kasviksilla (M)

Shakshuka on Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä suosittu ruoka, joka sopii mainiosti arkeen.

Uunissa gratinoidut jauheliha-enchiladat & salaattia

Nämä herkulliset jauhelihatäytteiset enchiladat ovat mainio ruoka! Maistuvien enchiladojen kera tarjoillaan salaattia.

Uunissa haudutettu mozzarellabroileri & riisi

Helppo mozzarellabroileri hautuu uunissa meheväksi.

Perinteinen jauhelihakastike ja keitetyt perunat

Arkiruokien klassikkoherkku!

Parsa-gnocchit & vihreä salaatti

Nyt on parsasesonki, tässä reseptissä tämä vihreä herkku yhdistetään gnocchien kanssa.

Porkkana-cashewpihvit & sitruunakastike

Cashewpähkinät antavat kivan lisän porkkanapihveihin.