Ruokaboksin reseptit viikolla 22

Uunifetapasta paahdetuilla tomaateilla & broccolilla (L)

Tässä Ruokaboksin versio suositusta uunifetapastasta. Tomaatit ja parsakaali paahtuvat uunissa maukkaiksi ja kokonaisuuden kruunaa fetajuusto.

Fenkolilla maustettu kermainen kirjolohikeitto (G, L)

Tällä kertaa perinteinen lohikeitto saa uuden ulottuvuuden aromaattisesta fenkolista.

Mehevät lihapullat mausteisessa tomaattikastikkeessa & couscousia (L)

Jauhelihasta valmistuu herkulliset pyörykät, jotka muhivat meheviksi tomaattikastikkeessa. Lisäkkeeksi valmistetaan couscousia.

Broileri-perunapannu ja kurkku-retiisisalaatti

Tee arjesta pikkuisen parempaa nauttimalla ranskalaishenkisestä broileripannusta, jossa kaikki aineet kypsyvät samassa astiassa. Helppoa ja niin herkullista!