Ruokaboksin reseptit viikolla 32

BBQ-paahdetut broilerinkoivet, paahdettuja lohkoperunoita & salaattia (L,G)

Naapurin Maalaiskanan broilerinkoivet maustetaan BBQ-kastikkeella. Perunat ja koivet paahtuvat kätevästi samalla uunipellillä. Lisäksi valmistetaan kastike Maitokolmion kermaviilistä. Salaatti valmistuu Järvikylän salaatista ja Närpiön Vihannesten kirsikkatomaateista.

Pirteän sitruunainen lehtikaalipasta vegaanisella ”fetajuustolla” (V)

Ruokaisa lehtikaali ja kirpeä sitruuna sopivat mainiosti yhteen. Siemenet tuovat pastaan rapeutta ja vegaaninen “fetajuusto” kruunaa annokset.

Mausteiset jauhelihatacot

Tacoilla sopii herkutella!

Katkarapu-kvinoakulho

Tässä raikas kulhoruoka kesään.