Reseptit viikolla 37

Uunissa haudutettu mehevä kirjolohi-perunapaistos

Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta uuni hoitaa suurimman työn.

Perinteinen bolognesekastike & täysjyväspagettia

Perinteinen bolognesekastike nautitaan täysjyväspagetin kanssa.

Uunissa paahdetut bataatit & paistettua texmex-härkistä

Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen paistettua texmex-härkistä.

Helpot ja herkulliset broilerifajitakset kasvispaistoksella

Nyt on aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti texmex-hengessä.

Kermainen nyhtökaurapata, keitetyt perunat & salaatti

Tämä täyteläinen pataruoka valmistetaan nyhtökaurasta ja se maistuu varmasti kaikille.

Tofu-parsakaalipaistos & jasmiiniriisiä

Filippiiniläisestä adobosta vaikutteita saaneesta ruoasta ei puutu makua!

Possu-kasviswokki ja riisiä

Tänään kokataan wokkia, joka vie sinut makumatkalle kohti itää! Makumatkat ovat mainio tapa tutustua erilaisiin ruokiin ja uusin makuihin. Ja mikä parasta, lähtö makumatkalle on juuri silloin kun sinä haluat!

Halloumi-kasvispihvi, tsatsiki & sitruunalla maustettua bulguria

Koukuttavan hyvää kasvisruokaa!

Couscoussalaatti paahdetuista juureksista & sitruunajogurttia

Ryyneistä ja juureksista syntyy tässä ohjeessa ruokaisa salaatti.

Kermainen savukalachowder

Chowder on amerikkalaisten suosikki keittoruoka, tällä kertaa se valmistetaan kylmäsavulohesta.

Hedelmäinen broileri-couscoussalaatti

Ryyneistä tehtävät salaatit ovat ruokaisia ja nopeita valmistaa. Tässä salaatissa hedelmät ja liha yhdistyvät maukkaaksi kokonaisuudeksi.