Reseptit viikolla 18

“Kalaton keitto” kylmäsavutofulla & uuden sadon kasviksilla (V)

Kesän tuoreet kasvikset tuovat tähän keittoon ihanan twistin ja savutofu maustaa keiton makoisaksi.

Kaurapala-pasta ”Limonello” Pipsan tapaan

Super herkullinen vegeversio klassikkopasta “pollo limonellosta”. Käytä tuoretta inkivääriä rohkeasti reilun kokoinen pala.

Tuorejuustolla kuorrutettu uunilohi & porkkana-perunamuusia

Mehevä tuorejuustolla kuorrutettu kirjolohi saa seurakseen herkullista porkkana-perunamuusia.

Possua metsästäjän tapaan & riisiä

4 aterian boksissa - Maukas possupata maustuu herkkusienillä ja rosmariinilla.

Kermainen broileripata & riisiä

Herkullinen broileriruoka kruunataan riisillä. Annokseen tuo raikkautta appelsiinisalaatti.

Mausteinen jauhelihakeitto

Meksikolaishenkinen jauhelihakeitto lämmittää alkutalvesta.

Katkarapu-nuudeliwok “pad thai”

4 aterian boksissa - Tämä ruokalaji on peräisin Thaimaasta. Siellä pad thai on suosittu katuruoka ja heidän versionsa pyttipannulle.

Uunissa paahdettu kukkakaali-tuorejuustopasta

Uunissa paahtaessa kukkakaaliin syntyy ihana pähkinäinen maku. Samalla pellillä kätevästi paahtuvat siemenet tuovat pastaan mukavaa rapsakkuutta!

Tortillat mausteisella nyhtökaura-paputäytteellä

Nyt on aika herkutella!

Helppo tomaattipasta mifusuikaleilla

Tässäpä maukas pasta mifu suikaleista.

Kermainen kanakeitto

Kanakeitto on maukas keittoruoka koko perheelle.