Reseptit viikolla 26

Rapeaksi paistettua teriyakilohta & nuudeleita (M, sis. kananmunaa

Helppo itse tehty teriyakikastike antaa mahtavan säväyksen lohelle. Lisäksi tarjoillaan pinaattia ja nuudeleita.

Maukas nakki-juurespata & perunoita

Pataruoat vaativat usein pitkän haudutusajan, mutta tämä nakeista valmistettu pataruoka ei sitä vaadi ja on silti maukas.

Paahdettu kukkakaali-kikhernesalaatti & feta-jogurttikastiketta

Ihana kukkakaali paahdetaan meheväksi uunissa. Kikherneet tuovat salaattiin ruokaisuutta ja koko komeus kruunataan fetaisella jogurttikastikkeella.

Uunissa haudutettu mehevä kirjolohi-perunapaistos

Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta uuni hoitaa suurimman työn.

Herkulliset halloumi-kasvispihvit jogurttikastikkeella sekä sitruunalla maustettua bulguria

Halloumista ja kasviksista syntyy kasvispihvit, jotka maistuvat koko perheelle.

Perinteinen bolognesekastike & täysjyväspagettia

Perinteinen bolognesekastike nautitaan täysjyväspagetin kanssa.

Sitruunalla maustettu feta-parsakaalipasta

Parsakaalista ja sitruunasta syntyy nopea ja maukas pasta.

Uunissa paahdettua kanaa ja kasviksia & raikasta kurkku-jogurttisalaattia

Broileri ja kasvikset paahtuvat uunissa maukkaiksi, kurkku-jogurttisalaatti tuo raikkautta ruokaan.

Jauheliha-kaaliwokki & riisiä

Vain 4 aterian boksissa - Jauhelihasta ja kaalista syntyy nopea ja maukas wokkiruoka!

Maukkaat vegaaniset enchiladat

Delikaura ™ -murusta ja tortilloista syntyvät ruokaisat vegaaniset enchiladat, jotka kuorrutetaan vegaanisella juustoraasteella.

“Kanaton kastike” tofulla & riisiä

Helsinkiläisestä Mama mem´s valmistamasta tofusta syntyy herkullinen kastikeruoka, joka tarjotaan aromaattisen jasminriisin kanssa.