Reseptit viikolla 30

Kreikkalainen fetasalaatti & bulguria (L)

Tässä reseptissä bulgur tuo ruokaisuutta salaattiin, joka kruunataan fetajuustolla.

Perinteinen siskonmakkarakeitto (G,M)

Siskonmakkarakeitto maistuu aina! Keiton valmistusta nopeuttaa valmiiksi kuoritut keittojuurekset.

Helppo ja maukas broileripasta

Broilerinjauhelihasta valmistuu herkullinen ja nopea pasta.

Uunissa paahdettu vegepyttipannu uunissa & aiolia

Tämä pyttipannu valmistetaan raikkaista kasviksista. Pyttipannun lisukkeeksi valmistetaan vegaanista aiolia paahdetuista valkosipuleista.

Ruokaboksin palvikinkku-pizza

4 aterian boksissa - Nyt on aika herkutella pizzalla. Valmis tuoretaikina nopeuttaa pizzan valmistusta.

Sinappi-smetana kuorrutettua uunilohta & murskattuja perunoita

Sinappi-smetanahuntu tekee uunilohesta ihanan mehevän. Murskatut perunat ja salaatti täydentävät tämän komeuden.

Maukkaat possupyörykät, riisiä & marinoitua lehtikaalia

4 aterian boksissa - Porsaan jauhelihasta syntyy pyöryköitä Kaakkois-Aasian makumaailman mukaan, marinoitu lehtikaali tuo annokseen raikkautta.

Broileri-kesäkurpitsafrittata

Kesäkurpitsa mehevöittää italialaisen uunimunakkaan, frittatan.

Kesäinen lohikeitto

Tämän keiton tähtenä loistavat sesongin tuoreet ja raikkaat raaka-aineet. Perunoita ja porkkanoita ei tarvitse välttämättä kuoria.

Broccoliini-savutofusalaatti

Tässä maukas salaatti kesäpäiviin. Raikkaat kasvikset ja täyttävä savutofu ovat mainiot salaattiainekset!

Kaurapaloja satay-kastikkeessa, nuudeleita & omena-kurkkusalaattia

Pähkinäiset kaurapalat tarjotaan nuudeleiden ja raikkaan omena-kurkkusalaatin kanssa.