Reseptit viikolla 30

Perinteinen siskonmakkarakeitto & ruisleipää (fondi. sis maitoa)

Siskonmakkarakeitto maistuu aina! Keiton valmistusta nopeuttaa valmiiksi kuoritut keittojuurekset. Lisäksi herkutellaan ruisleivällä.

Kreikkalainen salaatti vegaanisella salaattivuustolla & kvinoalla (V,G)

Kreikkalainen salaatti on perinteinen ja maistuva salaatti. Tässä versiossa salaattiin ruokaisuutta tuo kvinoa.

Helppo ja maukas broileripasta

Broilerinjauhelihasta valmistuu herkullinen ja nopea pasta.

Uunissa paahdettu vegepyttipannu uunissa & aiolia

Tämä pyttipannu valmistetaan raikkaista kasviksista. Pyttipannun lisukkeeksi valmistetaan vegaanista aiolia paahdetuista valkosipuleista.

Ruokaboksin palvikinkku-pizza

4 aterian boksissa - Nyt on aika herkutella pizzalla. Valmis tuoretaikina nopeuttaa pizzan valmistusta.

Sinappi-smetana kuorrutettua uunilohta & murskattuja perunoita

Sinappi-smetanahuntu tekee uunilohesta ihanan mehevän. Murskatut perunat ja salaatti täydentävät tämän komeuden.

Maukkaat possupyörykät, riisiä & marinoitua lehtikaalia

4 aterian boksissa - Porsaan jauhelihasta syntyy pyöryköitä Kaakkois-Aasian makumaailman mukaan, marinoitu lehtikaali tuo annokseen raikkautta.

Broileri-kesäkurpitsafrittata

Kesäkurpitsa mehevöittää italialaisen uunimunakkaan, frittatan.

Kesäinen lohikeitto

Tämän keiton tähtenä loistavat sesongin tuoreet ja raikkaat raaka-aineet. Perunoita ja porkkanoita ei tarvitse välttämättä kuoria.

Broccoliini-savutofusalaatti

Tässä maukas salaatti kesäpäiviin. Raikkaat kasvikset ja täyttävä savutofu ovat mainiot salaattiainekset!

Kaurapaloja satay-kastikkeessa, nuudeleita & omena-kurkkusalaattia

Pähkinäiset kaurapalat tarjotaan nuudeleiden ja raikkaan omena-kurkkusalaatin kanssa.