Reseptit viikolla 31

Kermainen Pasta Alfredo kanalla (L)

Pasta Alfredo on italialaisen kokin mukaan nimetty klassinen arkiruoka. Ruokakerma tuo pastaan täyteläisyyttä.

Riisipannu Biriyanin tapaan paistetulla nyhtökauralla & salaattia (V)

Biriyani on intialainen riisiruoka, tässä herkullinen kasvisversio siitä. Paluun tehnyt nyhtökaura sopii tähän ruokaan mainiosti.

Pannulla rapeaksi paistettuja muikkuja, murskattuja perunoita & kermaviilikastiketta (L)

Voissa paistetut muikut, uuden sadon perunoista tehty perunamurska ja kermaviilikastike ovat mainio yhdistelmä. Tästä ei kesäruoka parane.

Helppo yhden pellin lihamureke & uunikasvikset (G,L)

Valmis lihamureke nopeuttaa ruoanlaittoa. Tämä ruoka valmistuu kätevästi yhdellä pellillä. Super helppoa ja maukasta arkiruokaa.

Juustoinen uunimakkara & murskatut perunat

4 aterian boksissa - El classico! Loppuviikon herkkuruoka on tässä - yksinkertaista, mutta takuulla herkullista.

Maukas koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Mausteiset jauhelihatortillat

Jauheliha ja pavut tuovat tortilloihin ruokaisuutta. Helppo ja nopea ruoka kiireiseen arkeen. Raikkaalla rucolasalaatilla kruunatut tortillat maistuvat jokaiselle.

Paahdettu paprikakeitto & naan leipää

4 aterian boksissa - Paahdetuista paprikoista syntyy täyteläinen ja herkullinen keitto.

Cashew-kanaa, curryriisiä & tomaatti-kesäsipulisalaattia

Tämä kanaruoka viimeistellään cashewpähkinöillä – yksinkertaisesti ihanaa!

Pinaatti-lehtikaalikeitto ja kananmunat

Tämä pinaatti-lehtikaalikeitto valmistetaan kaurajuomaa hyödyntäen. Lisukkeeksi keitetään kananmunia.

Paahdettuja uuden sadon perunoita, falafeleja & vegaaninen tsatsiki

Kesäperunat paahtuvat uunissa maukkaiksi. Raikas kurkku-jogurttikastike valmistetaan vegaanisena.