Reseptit viikolla 32

Lämminsavustettua lohta, paahdettuja tilliperunoita ja salaattia (L,G)

Lämminsavustettu lohi on ihana kesäruoka paahdettujen tilliperunoiden kanssa. Salaatti täydentää aterian ja kermaviilikastike viimeistelee sen.

Kermainen ja nopea savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti. Annokset viimeistelee raikas kurkku-omenasalaatti.

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä reseptissä perinteiset letut saavat seuraksi keitettyjä perunoita, marinoituja kurkkuja ja raejuustoa.

Helppo jauheliha-stroganoff & murskattuja perunoita

Tätä kastiketta ei tarvitse haudutella tunteja, mutta herkullinen maku on taattu siitä huolimatta.

Kanaa keltaisessa kookos-currykastikeessa & riisiä

Tämä pirteän värinen ja maistuva broilerikastike valmistuu hetkessä.

Perinteinen jauhelihakastike ja murskatut perunat

Klassikkoruoka saa tällä kertaa seurakseen murskattuja perunoita, lisäksi tuoretta vihersalaattia.

Pekoniin käärityt broilerin rintafileet ja paahdettuja kasviksia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut kasvikset täydentävät aterian.

Maukas tofu-sieniwokki nuudeleilla

Wokki valmistetaan tällä kertaa marinoidusta tofusta ja sienistä. Nopeaa ja maukasta.

Limellä maustettu lehtikaali-fetapasta

Lehtikaali ja feta sopivat mainiosti yhteen, lime kruunaa tämän liiton.

Herkullinen nachovuoka härkiksellä

Nachovuoka valmistetaan tällä kertaa maukkaasta härkiksestä. Mehevä vuoka nautitaan raikkaan rucolasalaatin kera.

Ranskankermalla maustettu tomaattikeitto & lämpimät kinkku-juustoleivät

Tässä jopa somehitiksi nousseen Ruokaboksin mainio tomaattikeittoresepti. Keiton kanssa tarjoillaan mahtavan makuisia sinappisia kinkku-juustoleipiä.