Reseptit viikolla 09

Perinteinen maukas nakkikeitto & ruisleipää (keitto G, fondi sis. M)

Nakkikeitto on kotiruokien kestosuosikki - ja ihan syystäkin. Perinteinen nakkikeitto on helppo valmistaa ja se maistuu varmasti kaikille aina.

ITALIA-TEEMAVIIKKO: Ruokaboksin pepperonipizza & salaattia (L)

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan pepperonipizzalla. Tässä Ruokaboksin versio klassikkoherkusta. Lisäksi salaattia.

Maukas tomaattinen bolognese & täysjyväpastaa (L)

Tällä kertaa perinteinen bolognese syntyy härkiksestä ja kasviksista. Lisäkkeeksi ravitsevaa täysjyväspagettia ja pastajuustoa.

Nopea ja herkullinen avokado-kanapasta (L)

Nam, avokadot tuovat ruokaisuutta pastaan ja sopivat täydellisesti kanan kanssa yhteen. Pastan viimeistelee tuore minttu ja maukas pastajuusto.

Pasta All’Amatriciana & pastaa (L)

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan ravintolatason pastalla, joka tuo Italian kotiisi.

Paahdettu veriappelsiini-lohi, couscousia & raikasta salaattia

Sesongin veriappelsiinit päällystävät uunilohen, seuraksi keitetään couscousia ja tehdään jogurttikastiketta. Annos kruunataan vihreällä salaatilla.

Maukas tomaattinen jauhelihakeitto

Tomaattinen versio perinteisestä jauhelihakeitosta. Maukas liemi on tässä keitossa parasta!

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia kermaviilikastikkeella

Perunat, kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi. Tässä ruoassa perunoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria, jolloin aikaa ei mene niin kauaa.

Paistettuja sieniä ja kermaista spelttirisottoa parmesanilla

Me inspiroiduimme herkullisista sienistä ja speltistä. Tämä herkkuruoka vie sinut muistojen matkalle syksyiseen metsään talven keskellä.

Maukas peruna-vuohenjuustofrittata uunissa ja raikasta salaattia

Ruokaisa munakas kypsyy uunissa meheväksi.

Pannulla paistettua kirjolohta, murskattuja perunoita & kermaviilikastiketta

Helppo ja hyvä kalaruoka. Raikas kermaviilikastike sopii kalan kanssa mainiosti ja vihersalaatti kruunaa annoksen.