Tervetuloa mukaan Seinäjoki, Mikkeli, Heinola ja Lappeenranta!

Reseptit viikolla 16

Pinaattinen pasta kirjolohella

Tästä reseptistä syntyy nopea ja helppo lohipasta arjen vilskeeseen.

Uunikanaa Lyonin tapaan & riisiä

Tässä perinteinen Ranskalainen viinietikalla maustettu uuniruoka Ruokaboksin tyyliin.

Mausteinen porkkana-inkiväärikeitto & paistetut kikherneet

Inkiväärillä maustettu porkkanakeitto on maukas kasvisruoka arkeen. Keiton seuraksi paistetaan rapeita kikherneitä.

Nopea lihapata “Stifado” ja paahdettuja rosmariiniperunoita

4 aterian boksissa - Stifado on Kreikkalainen pitkään haudutettu lihapata. Tässä nopeampi, mutta yhtä maukas versio.

Vege Pad Thai

Pad Thai on thaimaalainen versio meille tutusta pyttipannusta.

Mausteinen linssidahl ja basmatiriisi

Mausteinen linssipata vie makumatkalle Intiaan.

Maukas kasvispasta tofulla

Tässä herkullinen ja nopea kasvispasta tuoreista kasviksista ja maukkaasta tofusta.

Maukas koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Broileria pirteässä sitruuna-kermakastikkeessa & pastaa

Broileri hautuu maukkaaksi sitruunalla maustetussa kermakastikkeessa, lisäkkeeksi keitetään pastaa.

Tomaattinen jauhelihapata & murskatut perunat

Tällä kertaa jauhelihasta valmistuu helppo pataruoka juuresten kanssa, seuraksi tehdään perunamurskaa.

Uunissa gratinoidut quesadillat

4 aterian boksissa - Rapeat quesadillat täytetään tällä kertaa maukkaalla delikauralla ja kasviksilla. Lisänä maistuvaa avokadokastiketta.