Reseptit viikolla 16

Meheväksi haudutettua Lyonin kanaa & riisiä (L)

Tässä klassinen ranskalainen kanapata Ruokaboksin tyylillä. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään jogurtilla.

Sitruunainen kylmäsavulohipasta pinaatilla (L)

Tästä reseptistä syntyy ihanan kermainen kylmäsavulohipasta, joka viimeistellään raikkaalla sitruunalla.

Intialainen linssi dahl & riisiä (V,G)

Mausteinen linssi dahl on monille tuttu intialaisista ravintoloista. Se valmistuu näppärästi myös kotikeittiössä.

Fried noodles Ruokaboksin tapaan (M)

Fried noodles eli paistetut nuudelit ovat aasialaisen keittiön pikaruokaa parhaimmillaan - ne valmistuvat nopeasti ja ovat täynnä makua.

Uunissa gratinoidut jauhelihaquesadillat ja avokadokreemiä (L)

4 aterian boksissa - Rapeat quesadillat täytetään tällä kertaa jauhelihalla ja kasviksilla. Lisänä maistuvaa avokadokastiketta.

Mausteinen porkkana-inkiväärikeitto & paistetut kikherneet

Inkiväärillä maustettu porkkanakeitto on maukas kasvisruoka arkeen. Keiton seuraksi paistetaan rapeita kikherneitä.

Nopea lihapata “Stifado” ja paahdettuja rosmariiniperunoita

4 aterian boksissa - Stifado on Kreikkalainen pitkään haudutettu lihapata. Tässä nopeampi, mutta yhtä maukas versio.

Maukas kasvispasta tofulla

Tässä herkullinen ja nopea kasvispasta tuoreista kasviksista ja maukkaasta tofusta.

Maukas koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Broileria pirteässä sitruuna-kermakastikkeessa & pastaa

Broileri hautuu maukkaaksi sitruunalla maustetussa kermakastikkeessa, lisäkkeeksi keitetään pastaa.

Tomaattinen jauhelihapata & murskatut perunat

Tällä kertaa jauhelihasta valmistuu helppo pataruoka juuresten kanssa, seuraksi tehdään perunamurskaa.