Ruokaboksin reseptit viikolla 16

Sitruunainen kylmäsavulohipasta pinaatilla (L)

Tästä reseptistä syntyy ihanan kermainen kylmäsavulohipasta, joka viimeistellään raikkaalla sitruunalla.

Meheväksi haudutettua Lyonin kanaa & riisiä (L)

Tässä klassinen ranskalainen kanapata Ruokaboksin tyylillä. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään jogurtilla.

Mausteinen porkkana-inkiväärikeitto & paistetut kikherneet

Inkiväärillä maustettu porkkanakeitto on maukas kasvisruoka arkeen. Keiton seuraksi paistetaan rapeita kikherneitä.

Nopea lihapata “Stifado” ja paahdettuja rosmariiniperunoita

4 aterian boksissa - Stifado on Kreikkalainen pitkään haudutettu lihapata. Tässä nopeampi, mutta yhtä maukas versio.