Reseptit viikolla 19

Sesongin täyteläinen parsapasta fetajuustolla (L, sis. kananmunaa)

Hienostunut parsa on yksi kevään odotetuimpia kasviksia. Parsa sopii erinomaisesti pastaan ja tällä kertaa sen makua täydentää tuhti fetajuusto.

Intialaista Butter chickeniä & riisiä (L,G)

Butter chicken eli voi-tomaattikana on kaikille tuttu intialaisista ravintoloista, mutta sen valmistaminen kotona on myös helppoa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään jogurtilla.

Ruokaisa maalaissalaatti rapealla pekonilla & kananmunilla (G,L)

Maalaissalaatti on ihana ja maukas salaatti. Tuoreet kasvikset, rapea pekoni ja ruokaisuutta tuovat kananmunat ovat täydellinen yhdistelmä.

Pestopasta kirsikkatomaateista & broccolista (V, sis.pähkinää)

Vegaaninen tuorepesto tuo tähän pastaan mahtavan säväyksen. Parsakaali on oiva proteiinin lähde ja se tuo tähän reseptiin ruokaisuutta.

Miedosti mausteinen halloumi-kasviscurry & basmatiriisiä (L,G)

Tässä reseptissä kasvikset haudutetaan kookosmaidossa ja ruoan viimeistelee rapeaksi paistettu halloumijuusto.

Mausteiset teriyaki-jauhelihanuudelit

Itse tehty nopea teriyakikastike kruunaa tämän jauheliha-nuudelipaistoksen.

Tacot mausteisella Delikaura-chilitäytteellä

Nyt on aika herkutella maukkailla delikaura täytteisillä tacoilla.

Paahdettu kukkakaali-kikhernesalaatti & feta-jogurttikastiketta

Ihana kukkakaali paahdetaan meheväksi uunissa. Kikherneet tuovat salaattiin ruokaisuutta ja koko komeus kruunataan fetaisella jogurttikastikkeella.

Uunissa haudutettu mehevä kirjolohi-perunapaistos

Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta uuni hoitaa suurimman työn.

Kanapasta kermaisella currykastikkeella & tomaatti-salaatilla

Tässä maukas ja nopea kanapasta, nehän maistuvat aina!

Juustoinen uunimakkara & murskatut perunat

4 aterian boksissa - El classico! Loppuviikon herkkuruoka on tässä - yksinkertaista, mutta takuulla herkullista.