Reseptit viikolla 21

Shahi Paneer halloumijuustolla & cashewpähkinöillä (L,G, sis. pähkinää)

Halloumijuusto tarjoillaan pähkinäisen ja tomaattisen kastikkeen kanssa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä.

BBQ-kastikkeella maustetut Pulled Pork tacot (L)

Tässä reseptissä tacot täytetään tällä kertaa mehevällä ylikypsällä possun kasslerilla. Possun muhiessa uunissa valmistetaan tortillojen muut täytteet - ruoka on siis hetkessä valmis.

Kermainen kanakastike omenoilla & riisiä (G,L)

Omenat ja kesäkurpitsa tuovat tähän kermaiseen kanakastikkeeseen kivaa twistiä. Lisäksi keitetään riisiä.

Perinteinen makaronilaatikko (L, sis.kananmunaa

Makaronilaatikko ei esittelyjä kaipaa. Tämä taitaa olla kaikkien suosikkiruoka?

Maukas kanabowl kasviksilla & hirssillä (G,L)

Bowlit ovat maukkaita kesäisiä ruokia. Tässä reseptissä kulho täytetään kanalla, kasviksilla ja ravitsevalla hirssillä.

Miedosti mausteinen kukkakaali-kikhernecurry & riisiä (V,G)

Kukkakaalista ja kikherneistä syntyy ruokaisa curry, jossa maistuvat inkivääri ja juustokumina. Kookosmaito tasapainottaa makuja ja tuo täyteläisyyttä curryyn.

Fenkolilla maustettu kermainen kirjolohikeitto (G, L)

Tällä kertaa perinteinen lohikeitto saa uuden ulottuvuuden aromaattisesta fenkolista.

Ruokaboksin Chili dogit ja paahdetut lohkoperunat

4 aterian boksissa - Hodarit täytetään tällä kertaa mausteisella jauhelihalla ja nautitaan paahdettujen perunoiden kanssa.

Maukas härkis-kaaliwokki ja nuudeleita

Wokki valmistuu aina vauhdilla ja maukkaat kasvikset, härkis ja nuudelit muodostavat taatusti maistuvan yhdistelmän.

Paahdettu paprikakeitto ja uunituoretta focacciaa

Herkullinen paprikakeitto valmistetaan paahdetuista paprikoista ja tomaattimurskasta. Mikäpä maistuisi keiton kanssa paremmin kuin uunituore focaccia.

Pannulla paistettua kirjolohta & sitruuna-couscousia sekä salaattia

Kirjolohi paistetaan pannulla rapeaksi ja sen seuraksi keitetään pirteää sitruunalla maustettua couscousia. Lisäksi salaattia.