Sitruunaisella kermaviilillä kuorrutettua lohta & murskattuja perunoita (G,L)
Kermaviilistä, sitruunasta ja tillistä valmistuu raikas kuorrute kirjolohen päälle. Lisäksi murskattuja perunoita.
Kermaviilistä, sitruunasta ja tillistä valmistuu raikas kuorrute kirjolohen päälle. Lisäksi murskattuja perunoita.
Teriyakikastike on helppo valmistaa itse ja se kruunaa ruoan kuin ruoan. Tässä reseptissä sillä maustetaan tofu. Lisäkkeeksi valmistetaan nuudeleita tuoreella pinaatilla ja kevätsipulilla.
Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta sen jälkeen valmistuu kuin itsestään - kana paahtuu uunissa maukkaaksi samassa vuossa kasvisten ja riisin kanssa.
Broileri maustetaan herkullisella tomaattipestolla ja haudutetaan uunissa kasvisten kanssa.
Tässä reseptissä kasvikset haudutetaan kookosmaidossa ja ruoan viimeistelee rapeaksi paistettu halloumijuusto.
Pannulla paistettu kirjolohi on yksi Ruokaboksin suosituimmista ruoista. Tässä reseptissä kirjolohi saa seurakseen kastikkeen, murskattuja perunoita ja salaattia.
4 aterian boksissa - Kuuluuko ananas pizzaan? Kyllä kuuluu, varsinkin palvikinkun kera. Nam, tästä ei pizza enää parane. Mutin taivaallinen pizzakastike kruunaa tämän pizzan.
Tällä kertaa perinteinen bolognese syntyy härkiksestä ja kasviksista. Lisäkkeeksi ravitsevaa täysjyväspagettia ja pastajuustoa.
Borssikeitto on mahtavan makuinen keittoruoka, jonka pääraaka-aineena on punajuuri. Kaurakevi tuo keittoon täyteläisyyttä ja täydentää punajuurien makua happamuudellaan.
Yhdessä isossa kattilassa syntyvä herkullinen jauhelihapasta on arjen helpottaja parhaimmillaan.
4 aterian boksissa - Rapeat quesadillat täytetään tällä kertaa maukkaalla delikaura-kasvispaistoksella ja avokadokreemillä.
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo