Reseptit viikolla 38

Pannulla paistettua kirjolohta, murskattuja perunoita & yrttijogurttia (L,G)

Pannulla paistettu kirjolohi saa seurakseen helpon jogurttikastikkeen, murskattuja perunoita sekä salaattia.

Italialaista pestokanaa, caponata-kasviksia & pastaa (L, sis. mantelia)

Tämän reseptin päätähtenä on Mutin taivaallinen tomaattipesto, jolla maustetaan broilerit. Pestokana tarjoillaan caponata-kasvisten sekä pastan kera.

Miedosti mausteinen halloumi-kasviscurry & basmatiriisiä (L,G)

Tässä reseptissä kasvikset haudutetaan kookosmaidossa ja annoksen viimeistelee rapeaksi paistettu halloumijuusto.

Ruokaboksin pizza Tropicana (L)

4 aterian boksissa - Kuuluuko ananas pizzaan? Kyllä kuuluu, varsinkin savustetun kinkun kera. Nam, tästä ei pizza enää parane.

Teriyakikastikkeella maustettua tofua ja pinaatti-nuudeleita (V)

Teriyakikastike on helppo valmistaa itse ja se maustaa tofun herkulliseksi. Lisäkkeeksi pinaatti-nuudeleita.

Herkullinen kasvisborssikeitto & kaurakeviä (V,G)

Borssikeitto on mahtavan makuinen keittoruoka, jonka pääraaka-aineena on punajuuri. Kaurakevi tuo keittoon täyteläisyyttä ja täydentää punajuurien makua happamuudellaan.

Herkullinen bolognese & täysjyväpastaa sekä salaattia (V)

Tällä kertaa perinteinen bolognese syntyy härkiksestä ja kasviksista. Lisäkkeeksi täysjyväspagettia.

Sitruunaisella creme fraichella kuorrutettua kirjolohta & murskattuja perunoita (G,L)

Kirjolohi maustuu tällä kertaa raikkaalla creme fraichella. Lisäkkeeksi valmistetaan murskattuja perunoita ja marinoitua kaalia.

Herkullinen yhden kattilan jauhelihapasta (L)

Yhdessä isossa kattilassa syntyvä herkullinen jauhelihapasta on arjen helpottaja parhaimmillaan.

Uunissa haudutettua kanaa riisipedillä (L,G)

Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta sen jälkeen valmistuu kuin itsestään - kana paahtuu uunissa meheväksi samassa vuossa kasvisten ja riisin kanssa.

Rapeaksi gratinoidut herkulliset quesadillat (L)

4 aterian boksissa - Rapeat quesadillat täytetään tällä kertaa maukkaalla delikaura-kasvispaistoksella ja avokadokreemillä.