Reseptit viikolla 27

Ruokaboksin tortillat mausteisella jauhelihalla & pico de gallolla (L)

Ruokaboksin tortillat täytetään mausteisella jauhelihalla ja rapsakkuutta tortilloihin tuo marinoitu kaalisalaatti sekä limellä maustettu pico de gallo, eli salsa. Nämä tortillat lennättävät sinut taatusti Meksikoon!

One pot pelti makkaralla & paahdetuilla kasviksilla (L,G)

Tämän ruoan voi valmistaa myös grillissä! Vinkeistä löydät ohjeet grillaamiseen. Jos grillaaminen ei innosta, tämä ruokaa valmistuu kätevästi yhdellä uunipellillä.

Pasta tuorepestolla & kirsikkatomaateilla (pesto sis.maitoa)

Tämä nopea pasta valmistuu raikkaista kirsikkatomaateista ja ravintorikkaasta parsakaalista. Koko ruoan kruunaa ihana tuorepesto.

BBQ-kanapizza Ruokaboksin tapaan & salaattia (L)

4 aterian boksissa - No nyt on maukasta: BBQ-kanan mausteisuutta tasapainottaa makea ja raikas ananas. Tätä kelpaa tarjoilla salaatin kera perheelle tai kavereille.

Tacot paistetulla halloumijuustolla, ananas-tomaattisalsalla & chilikastikkeella (L)

Halloumijuusto sopii moneen ruokaan, tällä kertaa se toimii tacojen täytteenä. Tacoihin raikkautta tuo herkullinen ananas-tomaattisalsa.

Paahdettuja munakoisoja, tomaattikastiketta & pastaa (V)

Munakoisot maustetaan valkosipulilla ja kuivatulla oreganolla sekä paahdetaan uunissa maukkaiksi. Lisäksi keitetään mausteista tomaattikastiketta ja kotimaista proteiinipastaa.

Perinteinen “jauhelihatonkastike” & murskattuja perunoita (V,G)

Soijarouhe on mahtava proteiininlähde. Tällä kertaa siitä valmistetaan perinteinen ja mausteinen kastike. Lisäksi murskattuja perunoita, jotka viimeistellään lehtipersiljalla.

Pannulla paistettua kirjolohta, murskattuja perunoita & tillikastiketta (L,G)

Pannulla paistettu kirjolohi saa seurakseen raikkaan tillikastikkeen, murskattuja perunoita ja salaattia.

Kanaa keltaisessa currykastikkeessa & riisiä (M,G)

Tämä pirteän värinen ja herkullinen kanakastike valmistuu hetkessä ja sopii kiireiseen päivään. Lisänä tarjoillaan riisiä ja kurkkutikkuja.

Rapeaksi paistettua hallajuustoa, kirsikkatomaatteja & pastaa (L)

Kotimaisesta hallajuustosta syntyy nopea ja herkullinen pasta. Tämä on meidän reseptitiimiläisten lasten suosikkiruoka. :)

Ruokaboksin hodarit, coleslawta & paahdettuja veneperunoita (M)

4 aterian boksissa - Hodarit voi täyttää oman maun mukaan. Tarjolla tällä kertaa täytteeksi coleslawta, marinoitua kurkkua ja paprikamajoneesia. Omasta kaapista voi käyttää ketsuppia ja sinappia hodareiden viimeistelyyn.