Ruokaboksin reseptit viikolla 23

Sitruksinen kanapasta kirsikkatomaateilla & parmesanjuustolla (L)

Lehtikaali ja kirsikkatomaatit tuovat kivan lisän tähän kanapastaan. Raikas sitruuna ja parmesanjuusto kruunaavat kokonaisuuden.

Mausteinen vegaaninen chorizopata & riisiä (V,G)

Tämä resepti lennättää sinut makumatkalle Espanjaan. Chorizopadan mausteisuutta tasapainottaa riisi ja vegaaninen creme fraiche.

Kreikkalainen salaatti fetajuustolla & paahdetuilla lohkoperunoilla (L,G)

Kreikkalainen fetasalaatti on loistava esimerkki terveellisestä, mutta silti ravitsevasta ruoasta.

Uunissa paahdettua tandoorilohta, timjamiperunoita & kaalisalaattia (G,L, sis.pähkinää)

Valmis tandooritahna sopii mainiosti uunilohen kuorrutteeksi. Samalla pellillä paahtuvat kuivatulla timjamilla maustetut perunat. Lisäkkeeksi valmistetaan marinoitua kaalisalaattia.