- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla rosmariinilla.
- Nosta pelti uuniin ja paahda perunoita noin 15 minuuttia.
- Mittaa pieneen astiaan BBQ-uunilohen mausteet eli suola, mustapippuri, sokeri, paprikajauhe ja chilijauhe. Sekoita mausteet kunnolla ja hiero ne lohen pintaan.
- Kun perunat ovat paahtuneet noin 15 minuuttia, niin tee tilaa kirjolohelle. Nosta lohi uunipellille. Nosta pelti takaisin uuniin ja jatka paahtamista vielä noin 15-20 minuuttia, kunnes lohi ja perunat ovat kypsiä.
- Suikaloi valkokaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Voit hyödyntää tässä raastimen siivutin-terää. Kuori ja raasta porkkanat sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Tarjoa paahdettu BBQ-uunilohi rosmariiniperunoiden ja kaalisalaatin kanssa.
- Viimeistele annokset limen mehulla.
Gluteeniton - Maidoton
Paahdettua BBQ-uunilohta & rosmariiniperunoita (G,M)
Kuivamausteet maustavat lohen maukkaaksi. Perunat paahdetaan kätevästi samalla uunipellillä lohen kanssa. Lisäkkeeksi valmistetaan raikasta kaalisalaattia.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo