1. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi punasipulit ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna paistinpannu ja ruskista makkarat tilkassa öljyä. Siirrä makkarat sivuun odottamaan.
  3. Kuumenna pannu uudelleen kuumaksi. Lisää öljy, voi ja punasipuliviipaleet pannulle. Ruskista hetken aikaa sekoitellen, lisää sitten kaalisuikaleet ja valkosipuli. Jatka paistamista muutama minuutti sekoitellen. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja valkoviinietikalla. Hauduta matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  4. Valmista sillä aikaa kurkkurelish. Raasta kurkku kulhoon, sekoita joukkoon kermaviili. Mausta sinapilla, suolalla ja sokerilla.
  5. Lisää valutetut linssit kaalipaistoksen joukkoon. Nosta paistoksen päälle myös makkarat ja kuumenna seos.
  6. Tarjoa Bratwurstit kaali-linssipaistoksen ja kurkkurelishin kanssa.