1. Laita vesi kiehumaan ateriajyviä varten.
  2. Kuivaa tofu talouspaperin välissä painellen kuivaksi. Viipaloi tai kuutioi tofu kulhoon. Hienonna sekaan valkosipulinkynsi. Kaada päälle soija ja öljy. Sekoita ja jätä hetkeksi marinoitumaan.
  3. Keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä kypsät ateriajyvät kylmän veden alla. Sekoita valutettujen ateriajyvien joukkoon tilkka oliiviöljyä.
  4. Valmista seuraavaksi kastike. Sekoita majoneesin joukkoon valkoviinietikka ja mausta ripauksella mustapippuria ja paprikajauhetta.
  5. Suikaloi kesäsipulit. Huuhtele broccoliinit ja poista tarvittaessa 1 cm palat puisista varsista. Suikaloi chili ja viipaloi kurkku.
  6. Kuumenna paistinpannu ja paista tofuja molemmin puolin noin 2 minuuttia. Siirrä tofut sen jälkeen lautaselle sivuun odottamaan.
  7. Pyyhi paistinpannu puhtaaksi ja kuumenna uudelleen kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja broccoliinit pannulle. Paista noin 3 minuuttia sekoitellen.
  8. Lisää pannulle kesäsipulit ja chili. Jatka paistamista hetken aikaa ja sekoita sitten joukkoon seesaminsiemenet ja mausta paistos suolalla, mustapippurilla sekä sitruunan mehulla.
  9. Revi salaattia lautaselle. Nostele päälle ateriajyviä, kurkkuviipaleita, paistettuja broccoliineja ja viimeistele tofuviipaleilla. Tarjoile lisäksi majoneesikastiketta.