- Laita vesi kiehumaan ateriajyviä varten.
- Kuivaa tofu talouspaperin välissä painellen kuivaksi. Viipaloi tai kuutioi tofu kulhoon. Hienonna sekaan valkosipulinkynsi. Kaada päälle soija ja öljy. Sekoita ja jätä hetkeksi marinoitumaan.
- Keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä kypsät ateriajyvät kylmän veden alla. Sekoita valutettujen ateriajyvien joukkoon tilkka oliiviöljyä.
- Valmista seuraavaksi kastike. Sekoita majoneesin joukkoon valkoviinietikka ja mausta ripauksella mustapippuria ja paprikajauhetta.
- Suikaloi kesäsipulit. Huuhtele broccoliinit ja poista tarvittaessa 1 cm palat puisista varsista. Suikaloi chili ja viipaloi kurkku.
- Kuumenna paistinpannu ja paista tofuja molemmin puolin noin 2 minuuttia. Siirrä tofut sen jälkeen lautaselle sivuun odottamaan.
- Pyyhi paistinpannu puhtaaksi ja kuumenna uudelleen kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja broccoliinit pannulle. Paista noin 3 minuuttia sekoitellen.
- Lisää pannulle kesäsipulit ja chili. Jatka paistamista hetken aikaa ja sekoita sitten joukkoon seesaminsiemenet ja mausta paistos suolalla, mustapippurilla sekä sitruunan mehulla.
- Revi salaattia lautaselle. Nostele päälle ateriajyviä, kurkkuviipaleita, paistettuja broccoliineja ja viimeistele tofuviipaleilla. Tarjoile lisäksi majoneesikastiketta.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo