1. Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten. Kuori ja höylää porkkana ohuiksi suikaleiksi kuorimaveitsellä. Kuutioi paprika, hienonna korianteri ja basilika. Kuori ja suikaloi punasipuli.
  2. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä kvinoa huolellisesti.
  3. Kuumenna paistinpannu ja tilkka öljyä. Ruskista broilerinsuikaleet pannulla. Lisää joukkoon punasipulit ja jatka paistamista hetken aikaa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla oreganolla. Sammuta liesi, mutta pidä suikaleet lämpimänä.
  4. Sekoita hienonnettu korianteri ja basilika kvinoan joukkoon. Purista sekaan myös sitruunan mehu ja lorauta sekaan tilkka oliiviöljyä.
  5. Jaa kvinoaa kulhoihin. Nostele päälle broileripaistosta, paprikakuutioita, porkkanasuikaleita ja viimeistele hummuksella. Tarjoa heti.