1. Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna iso paistinpannu tai kasari. Ruskista broilerin fileepalat tilkassa öljyä nopeasti. Lisää joukkoon perunaviipaleet ja sipulit. Jatka paistamista muutama minuutti.
  3. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, curryjauheella, valkoviinietikalla ja sinapilla.
  4. Lisää pannulle kerma, huuhtaise tölkki vedellä ja pyöräytä vesi pannulle mukaan. Lisää pannulle myös kanafondi.
  5. Kuumenna seos kiehuvaksi ja lasken sitten lämpöä. Peitä kannella tai foliolla ja hauduta noin 20-25 minuuttia.
  6. Valmista sillä aikaa salaatti. Huuhtele retiisit hyvin ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi kulhoon. Viipaloi myös kurkku ja revi rucola sekaan. Mausta puolikkaan sitruunan mehulla, öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
  7. Valuta pavut ja lisää broileripannun joukkoon, kun perunat ovat kypsyneet. Tarkista maku ja hienonna lopuksi padan sekaan persilja.
  8. Tarjoa broileripannu retiisi-kurkkusalaatin kanssa.