1. Laita pastavesi kiehumaan. Suikaloi kevätsipulit ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi porkkanat sekä hienonna persilja.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista siinä jauheliha. Lisää pannulle valkosipuli, porkkanat ja tomaattipyree.Anna kasvisten kuullottua hetken aikaa.
  3. Kumoa pannulle kokonaiset tomaatit ja huuhtele tölkki vedellä. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla basilikalla, sokerilla ja kana-annosfondilla. Keitä kastiketta kannen alla hiljalleen poreillen noin 10 minuuttia. Hauduttamisen jälkeen lisää kastikkeeseen kevätsipulit.
  4. Keitä kastikkeen hautuessa pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Viimeistele persiljalla ja parmesanraasteella. Tarkista maku ja tarjoa heti.