- Laita uuni kumenemaan 225 asteeseen. Harjaa juurekset puhtaaksi kylmän veden alla. Lohko porkkanat, palsternakat ja punasipuli. Lohko myös punajuuret, mutta tee punajuurilohkoista hieman muita juureksia ohuempia.
- Levitä juurekset uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta öljyllä, suolalla, juustokuminalla, kuivatulla rosmariinilla ja mustapippurilla. Paahda juureksia uunissa noin 25-30 minuuttia tai kunnes punajuuret ovat kypsiä.
- Valmista kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Raasta joukkoon pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja oliiviöljyllä. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Kiehauta vesi couscousta varten. Mittaa couscous kulhoon. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Kaada kiehuva vesi couscousin päälle ja peitä kannella tai kelmulla. Anna hautua noin 5 minuuttia ja pöyhi sitten haarukalla ilmavaksi. Hienonna minttu ja sekoita kypsän couscousin joukkoon.
- Kun juurekset ovat kypsyneet niin annostele couscousia lautasille. Nostele päälle paahdettuja juureksia ja viimeistele feta-sitruunajogurtilla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo